TAGAKÜLA LAULU-MÄNGU SELTS KUNGLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 229 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TAGAKÜLA LAULU-MÄNGU SELTS KUNGLA MTÜ hetkeolukord

Juba 229 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tagaküla Laulu Mängu Selts Kungla (edaspidi selts) asutati 1918 aastal ja taasasutati 1992. aastal, olles esimene taasasutatud kultuuriselts Võrumaal. Seltsi tegevus hoogustus alates 2005. aastast. Seltsi eestvedamisel on renoveeritud Kungla seltsimaja, teostatud ümbruse haljastus, rajatud välisvalgustus ja parkla-mänguväljak ning madalseiklusrajad. Seltsi liikmeskond on väga stabiilne. Seltsil on 32 täiskasvanud liiget. Selts korraldab iga-aastaselt küla ja piirkonna elanikele erinevaid sündmusi, õppereise ja infopäevi. Rahastamist on leidnud 48 seltsi tegevust soodustavat projekti. Seltsi tegevusse on alati kaasatud noored ja lapsed. Selts on mitmete Võru valla külaseltside ühisürituste algataja.

Seltsi on tunnustatud jätkusuutliku ja tulemusliku töö eest Võru Vallavalitsuse, Võru Maavalitsuse, Võrumaa Arenduskeskus ja Võrumaa Omavalitsuste Liidu poolt. Seltsi tegevust korraldab viie liikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele aruandeaastal tasusid makstud ei ole. Seltsil ei ole palgalisi töötajaid.

2023 aastal korraldas selts Tagaküla ja piirkonna elanikele ning seltsiliikmetele erinevaid sündmusi: *Veebruaris toimus vastlapäeva tähistamine *Märtsis toimus Kevadpidu.

*Aprill- mai kuus toimus talgupäev, lastele lihavõttemäng, Tõnis Sarapi ja Kaari Kattai kontsert ning emadepäevapidu.

*Juulis toimus kogukonnaliikmete õppe ja motivatsioonireis Hiiumaale *Augustis toimus kogupere jalgrattamatk *Septembris toimus liiklusohutuse õppepäev ja sügispidu, sügisene talgupäev.

*Novembris toimus isadepäeva tähistamine ja bowlingumäng *Detsembris osalesid kaks seltsi liiget Võru valla külaliidrite õppereisil.

Toimus seltsi 105. aastapäeva pidulik vastuvõtt, jõulupidu ansambliga MaMa ja laste jõulupidu. Esmaskordselt kirjutasid küla noored valla noorte omaalgatuse programmi taotluse jõulupeo korraldamiseks. Taotlus rahastati ja selle tulemusel korraldati piirkonna laste jõulupidu ja jõuluaja teaduspäev. Külla tuli Hull

Tadlane.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.