TARTU LINN, UUS TN 57 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU LINN, UUS TN 57 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Uus 57 juhatuse aruanne korteriühistu 2022.a. majandustegevuse kohta.

2022.a.esimeses kvartalis mingeid tegevusi ei toimunud. Probleemiks oli vaid jäätmete sorteerimine – täpsemalt mittesorteerimine ja jäätmete panemine valesse konteinerisse.

29.apr. remontis Teps-Lukk III sektsiooni välisukse fonoluku süsteemi 96,20 € suuruses summas.

Samal päeval teostas TK Elekter OÜ ühistu elektrisüsteemi remonti enne elektripaigaldise auditit koos elektrimõõtmistega ja korruste kilpidesse skeemide koostamisega. Elektritööde maksumus koos elektriauditi teostamisega oli 984,46 €. Elektriauditi teostas AS Connecto

Eesti. Järgmine audit on aprillis 2032.a.

12.mai teostas Fekto OÜ ühistu kanalisatsiooni välistrassi läbipesu seoses torustiku ummistusega . Summa 90,00€.

24.mai rentis korteriühistu osaühingult Karimek 7 m3 konteineri segaprügi kogumiseks.

Konteineri rendi arve 166,67 €.

25.mai andis OÜ Raamprojekt korteriühistule üle maja küttesüsteemi põhiprojekti. Projekti hind 3072,00 €.

03. juuni kinnisvara korrashoidu teostav ettevõte ARF Arendus OÜ teatab oma pakutavate teenuste hinna 1,5 kordsest tõusust alates 01. augustist.

30.juuni SOL Baltics OÜ keeldub korrashoiuteenuse hinnapakkumisest. Kyyriks ei vasta üldse saadetud kirjale. Tuleb olemasoleva ettevõttega hinnas kokku leppida.

19.juuli saab ühistu ARF Arendusega pakutavas teenuse hinnas kokkuleppele: sisekoristuse hind muutub 133€/kuu (3 trepikoda) 268,80 €/kuu (4 trepikoda). Välikoristuse hind muutub 226,24 €-lt /kuus 288 €-ni/kuus.

29.august sõlmisid KÜ Uus 57 ja Eesti Energia elektrienergia kasutuslepingu fikseeritud hinnaga 37,39 senti/kwh päeval ja 30,9 senti/kwh öösel.

01.sept. teostas OÜ Randem elamu küttesüsteemi surveproovi. Surve torustikus ei langenud ja süsteem on valmis talviseks kütteperioodiks. Arve 120,00 €.

19.sept. õhtul teatab krt. 11 elanik küttetoru lekkimisest.

20. sept. remondib Avariivalve OÜ esindaja krt. 11 küttetoru . Arve summas 200,00 €.

01. okt. korteriühistu läheb automaatselt üle tasakaalustatud elektritarbimispaketile.

03. okt. Gren Tartu AS teatab uue soojuse piirhinna kehtima hakkamisest alates 01.

novembrist 78,31 €/Mwh + KM = 93,97 €/Mwh 04. nov. korteriühistu saab projekteerimistööde hinnapakkumise katusekatte renoveerimise kohta päikesepaneelide paigaldamiseks Anmeri OÜ-lt summas 7800 € , mis sisaldab lamekatuse rekonstrueerimise projekti päikesepaneelide paigaldamiseks põhiprojekti mahus ja elektriprojekti põhiprojekti mahus ning päikeseelektrijaama tehnilist kirjeldust elekrtiprojekti lisana. Sinna juurde kuulub veel ka ehitusuuringute teostamine.

23. nov. toimus korteriühistu juhatuse laiendatud koosolek, millest võttis osa ka ühistu raamatupidaja. Arutusele tuli järgmisel aastal tehtavad vajalikud investeeringud. Et vajalikke täpseid hinnapakkumisi esialgu ei ole, siis otsustatakse võtta mõnelt ehitajalt esialgne hinnapakkumine katusekattetöödele, ehitusjärelevalvele ja torutöödele.

24. nov. toimus korteriühistute päästepäev Tallinnas, kus Päästeamet tutvustas korteriühistute võimalikke tegevusi kriisiolukordades ja korterelamute kriisikindluse tagamist. Täpsemad juhised valmivad 2023 aasta märtsiks.

01.dets. Gren Tartu AS teavitab taas soojuse piirhinna tõstmisest alates 01. jaanuarist 2023 85,80 €/Mwh +KM = 102,96 €/Mwh.

Naps Solar vastab ühistu päringule päikesepargi rajamise asjus: vastame siis kui tekib vaba aega. Hetkel on töid väga palju.

19.dets. saabub TRT Torutööd OÜ poolt hinnapakkumine ühistu sooja- ja külma vee torustiku väljavahetamise kohta summas 105 912 €.Pakkumine sisaldab peale torutööde ja kaugloetavate veemõõtjate paigaldamise ka päästeameti poolt nõutud tuletõkkelintide, mähiste ja mansettide paigaldamist iga korteri torudele ning korrustevaheliste paneeliavade kinnitegemist tulekindla materjaliga. Pakkumine ei sisaldanud korterites torušahti avamist ja sulgemist.

21.dets. Lumekoristus maja ees, parklas ja sissesõiduteedel – 234,00 € 23. dets. saabub kiri ehitusjärelevalve spetsialistilt Alo Karult, kes vaatas läbi Evari Ehituse poolt tehtud katusetööde pakkumise olemasoleva katuseprojekti alusel summas 13 470 €.

Tema arvamus on, et tegelik töö läheb oluliselt kallimaks, kui valmib päikesepaneelide paigaldamist võimaldav katuseprojekt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.