TEHISUURISEGA ISIKUTE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TEHISUURISEGA ISIKUTE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ TEHISUURISEGA ISIKUTE ÜHING 2023 a. tegevuse aruanne.

Töö ühingus on vabatahtlik ja ei kuulu tasustamisele. Sihtgrupiks on stoomiga inimesed erinevatest rahvustest ja nende lähedased. Põhitegevuseks on isikute, kellel on stoom ja nende lähedaste emotsionaalne toetamine - Võimalikult palju on püütud inimesi kaasata, et tuua tagasi nende usk ellu! 2023 aasta oli võrreldes eelnevate aastatega tegusam. 2023 aasta oli juubeliaasta - 30 aastat Tehisuurisega Isikute Ühingut.

30.11.2023 korraldasime konverentsi " Estilco 30 - mis on muutunud stoominduses 30 aastaga " Konverentsi toetas Tallinna Linn. Aasta jooksul osalesime Eesti Vähiliidu suvelaagris ja külastasime Mulgimaad ning kohtusime seal toimetavate stoomiga inimestega.

Järjepidev koostöö on MTÜ Pelgulinna Seltsi ja Eesti Vähiliiduga.

Alates 01.07.2017 kuulub MTÜ Tehisuurisega Isikute Ühing tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja.

2023 aastal koguti annetusi ja saadi toetusi 5 941 eurot, võrreldes 2022 aastaga on toetused suurenenud.

Liikmemakse koguti 2023 aastal 60 eurot. Varasematel aastatel liikmemakse ei kogutud.

2024 aastal on plaanis korraldada seminare ja koolitusi, osaleda Vähiliidu suvelaagris.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.