NUKUFILMI LASTESTUUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 341 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

NUKUFILMI LASTESTUUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 341 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023.aastal jätkas Animakool (MTÜ Nukufilmi Lastestuudio) oma tavapärast tegevust, pakkudes animatsiooni huviharidust ja lühikursuseid ning töötubasid animatsioonist huvitatutele.

2023.aasta oli esimene piirangutevaba tegutsemisaasta pärast Covid-19 puhanguid. Animaõpe sai toimuda terve õppeaasta katkestusteta ja täies mahus kontakttundidena. 2023.aasta lõpuks õppis Animakooli huvikooli kursustel üle 85 õpilase, lisaks veel animaringide õpilased Gaia koolis ja Jakob westholmi Gümnaasiumis. Nii ulatus meie õpilaste koguarv üle 100. Jätkus ka koostöö Tondi Põhikooli anima- ja nutiringiga, kelle õpilastele andsime animatsioonitunde.

Koolivaheaegade sisustamiseks ja huvitavate tegevuste pakkumiseks korraldasime erinevaid koolivaheaja lühikursusi. Kokku osales kevadel, suvel, sügisel ja talvel korraldatud 32 lühikursusel üle 200 lapse ja noore. Nii mitmedki lapsed osalesid mitmel lühikursusel ja käisid meie juures erinevatel vaheaegadel. Koolivaheajakursustele tullakse ka kaugemalt kui Tallinnast või Tallinna lähipiirkonnast. Näiteks leidsid koolivaheajal meie juurde tee lapsed Tartust ja Põlvast. Tänu Eesti Teadushuvihariduse Liidu ja Haridus- ja Teadusministeeriumi toetusele korraldasime ja viisime läbi teadushuvi õpipäevad "Loomaaia lood ehk Animalsschool", kus tegime tutvust loomaaia asukatega ja hiljem sündisid neist inspireeritud multikad.

Huvitavamatest tegemistest tasub veel ära märkimist koostöö Just Filmi Festivali ja MUBA-ga. Selle tulemusel jõudis Just Filmi avatseremooniale meie õpilaste animeeritud "Hundu film". Juba mitmendat aastat tehti ERR Lastejaama jõulukalendrisse animatsioone. Sel aastal loodi pilt lausa kolmele jutukesele. Kevadel aga olid meie juhendajad nõu ja jõuga abiks Eesti laste õiguste saadikutele, kes lõid ÜRO

Laste õiguste komiteele esitatava laste õiguste raporti juurde ka animatsiooni.

Animakool oli 2023.aastal ka sünnipäevade tähistamise kohaks.Üle 30 sünnipäevalapse otsustas oma tähtpäeva tähistada animatsiooni töötoaga. Lisaks toimusid Animakoolis ja ka väljaspool meie oma ruume erinevad töötoad erinevas vanuses osalistele, alustades lasteaia- ja koolilastest ning tipnedes erinevate töökollektiividega. Kaugeimad töötoad viisid meie juhendajad Belgiasse filmifestivalile sealsete mudilastega animeerima. Kokku leidis aset poolsada animatsiooni töötuba.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.