TARTU LINN, ÜLIKOOLI TN 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 474 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 66 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TARTU LINN, ÜLIKOOLI TN 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 474 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 66 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu tegevusvaldkond on korterelamu haldus. 2023. aastal olid peamised majandamistegevuse partnerid: Juntson Haldus OÜ, ARF

Arendus OÜ, Martenas OÜ, TERA AS. Nad osutasid vastavalt haldus-, välikoristus-, raamatupidamis- ja elektrisüsteemi korrastamise teenuseid.

2023. aastal tagastati võlg Tartu linn, Ravila tn 70 korteriühistule, vahetati lambid trepikojas, uuendati küttekaablid katusel, tehti mitmeid parandusi küttesüsteemi torustikus ja elektripaigaldistes. Pikaajaline juhatuse liige G.L. tegutses oma tegevuse lõpus oma volitusi ületades, ega andnud 2023. a algusel juhtimist korrektselt uuele juhatusele üle.

Korteriühistu sõlmis haldusteenuse lepingu Juntson Haldus OÜ-ga ja neile määrati projektijuhtimise tasu vee-, kanalisatsiooni- ja küttetorustiku uuendamise juhtimiseks. Korteriühistule määrati uus juhatus koosseisus: Alex Savolainen, Merle Mumm, Tiit Sild ja Riho Rosin. Juhatuse esimehele Alex Savolainenile määrati juhatuse esimehe tasu. Täiendavate kulude katteks suurendati põhihooldustasu. Hakati koguma ka remondifondi ning uuel majandusaastal on plaanis uuendada põhikirja. Loobuti EKÜL-u liikmelisusest. Tööleping koristajaga lõpetati ning sisekoristuse teenus ostetakse edaspidi sisse ARF Arendus OÜ-lt.

Aruandeperioodi bilansimaht oli 27 625 eurot ja tulemiks kujunes +16 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.