LOBOTKA KÜLA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

LOBOTKA KÜLA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Lobotka küla Selts alustas tegevust 2003 aastal. Tööd korraldab kolmeliikmeline juhatus.

Lobotka küla Seltsi eesmärk on külaelu elavdamine ja arendamine.

Lobotka küla Selts on saanud oma tegevuste ellu viimiseks toetust Setomaa Vallavalitsuselt ja erinevatest projektidest.

2023. aastal kirjutati projekt, et muuta atraktiivsemaks Lobotka suplusala. Projekti käigus soetati muuhulgas veesõidukeid, mida kogukond saab laenutada.

Aasta jooksul renditi soovijatele välja batuut, mille tulu kasutati küla hüvanguks. Tulu eest soetati kütust, et hooldada külaplatsi, sadamat ja suplusala.

Koostöös MTÜ Nooruslik Setomaaga korraldati Lobotka külas Setomaa külade mängud, mille eest andis Setomaa vald külaseltsile välja ka tänukirja.

Lobotka külaplatsil võeti aasta jooksul vastu erinevaid toredaid külalisi. Näiteks Värska Gümnaasiumi sündmus „ Oma kooli päev- kooli radadel” lõppes töötubade läbiviimise ja suure vahupeoga Lobotka külaplatsil.

Kogukonna liikmed kui ka teised inimesed on järjest enam leidmas teed Lobotka külaplatsile ja sadamasse. Kasutatakse rõõmuga loodud võimalusi vaba aja veetmiseks.

Aruandeaasta tulem oli 911 eurot, juhatuse liikmetele tasu ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud.

27. aug 2024

Juhatuse liikmed:

Heldur Kotov

Valter Pedjak

Väino Alamäe

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.