ESSU SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ESSU SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Essu Seltsi põhieesmärgiks on piirkonna külade taaselustamine ja elujõulise külakogukonna säilimine. Seltsi aruandeaasta põhitegevuseks oli vaba aja veetmise võimaluste pakkumine lastele, noortele ja täiskasvanutele.

Kaks ideed – külal oma külaplats ning MTÜ Essu Selts võiks uuesti elu sisse saada – on realiseerunud. Käesoleva aasta veebruaris valisid MTÜ

Essu Seltsi liikmed uue juhatuse ja juhatuse esimehe. Sellest hetkest alates on külas väga palju muutunud, toimunud, edasi liikunud. On aktiivselt tegutsetud külaelanike murede vahendamisega nii vallas kui ka kohalikes ettevõtetes, suurenenud on MTÜ liikmete arv.

MTÜ juhatuse esimehe eestvedamisel on MTÜ Essu Selts saavutanud selle, et alates käesoleva 2023 aasta maikuust on meil tänu heade annetajate toele oma külaplats! Oleme teinud esimesi samme külaplatsi heakorrastamisel, toimunud on küla jaanik ning suvel osalesime Haljala valla kodukohvikutepäeval.

MTÜ juhatuse esimees esindas augustis 2023 Haljalas toimunud Tahmakülafestivalil meie küla – rääkis mida oleme jõudnud teha, kuhu tahame jõuda ning millest unistame.

28. oktoober 2023 tähistasime suurejooneliselt MTÜ Essu Seltsi 20. sünnipäeva. Korraldasime selle päeva tähistamiseks päeval mõttetalgu, kus kogusime külaelanike sisendit küla arengukava uuendamiseks ning õhtul pidutsesime koos 120 külalise, esineja ja taidlejatega Essu mõisas.

Lisasime Haljala valla arengukavasse ettepanekutena (lisaks 2022 aastale): * Varangu- Essu kergliiklustee ehitamine ja Tammispea tänavavalgustuse jätkamine kuni ristmikuni (bussipeatuste juurde).

* Essu külla välispordirajatiste ehitamine noortele ja täiskasvanutele.

Oleme osalenud erinevatel projektide taotlusvoorudel – MTÜ Partnerid, MTÜ Arenduskoda, VIROL. Saame 2023 aasta väärikalt kokku võtta kirjutades eduka projekti ja oma esimese rahastuse „Kohaliku omaalgatuse programmist 2023.a. sügisvoorus“ – Essu kogukonna identiteedi ja külaplatsi arendamine, summas 2 733,26 eurot. Koos omaosalusega on kavas aastal 2024 projekti rahastuse kaasabil soetada/ehitada külaplatsile kuivkäimla, lipumast ja teadetetahvel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.