UJUMISE SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komment

UJUMISE SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Ujumise Spordiklubi asutati 01.05.2003 (kinnitati põhikiri), Tartu Maakohtu registriosakonnas registreeriti 13.05.2004.

2023.aaastal oli põhitegevuseks laste ujuma õpetamine ja treenimine Tartus, Türil ja Lääne-Virumaal.

2023. aastal korraldasime laagreid ja võistlusi; osalesime Eestis ja piiri taga erineva tasemega laagrites ning võistlustel; korraldasime koolitusi ja osalesime ise kooltustel.

n Tartu linna ja Tartumaa 2023 aasta parim meesujuja oli Kregor Zirk, parim tulemus lühiraja EMil Bukarestis 6. Koht 200 m liblikas, MK etapil 4.

Koht 200 m vabalt, MMil Fukuokal 16. Koht 400 m vabalt.

n Eesti Triatloni Liidu, Tartu linna ja Tartumaa 2023. aasta parim meestriatleet oli Henry Räppo, kes Euroopa mängudel oli 31 ja maailma karikaetapil 32. kohal n 2023 aasta Eesti Ujumisliidu parim noorujuja ja Tartu linna parim noorsportlane oli Siim Kesküla, kes pääses Euroopa Olümpiafestivalil poolfinaali.

n Ujumise Spordiklubi oli aastal 2023 Eesti Ujumisliidu noorteklubide pingereas viiendal kohal, klubis oli 54 EULi litsentsiga ujujat n Kregor Zirk ja Siim Kesküla said Tartu linnavalitsuselt tippspordistipendiumi; Kregor Zirk EOK Team Estonia liikmetena sporditoetuse

Väljavõte 2023 rahvusvahelistest võistlustest, kus Ujumise Spordiklubi sportlased võistlesid: n Maailmameistrivõistlused ujumises (Jaapan) – Kregor Zirk n Euroopa lühiraja MV (Rumeenia) – Kregor Zirk n Henry Räppo, Marti Alt jt startisid erinevatel välisvõistlusel: MM, EM, Euroopa ja maailma karikaetapid.

n Helsinki Swim meet – stardis 7 ujujat n Berliini MK etapp – Kregor Zirk 4. koht n ISF maailma koolispordimängudel Brassilias startis USKist 7 ujujat.

n Eesti rekordeid ületas Kregor Zirk.

Väljavõte Ujumise Spordiklubi ujujate 2023 aasta medalivõitudest: n 66 medalit kokku Eesti meistrivõistlustelt (absoluut, noored ja juuniorid) n 1 medal Rahvusvahelistelt lastemängudelt n 6 medalit Põhjamaade noorte meistrivõistlustelt, Eestile kokku 12 medalit n 1 sportlane Eesti koondises Euroopa noorte olümpiapäevadel (poolfinaalis 16. koht) n 8 medalit Baltimaade meistrivõistlustelt n 4 medalit Põhjamaade juunioride meistrivõistlustelt n 4 medalit avaveeujumise Eesti meistrivõistlustelt n Osalesime mitmel kohalikul ja klubidevahelisel võistlusel ning võistlussarjades:

Tartu MV, Aura Open Cup, Audentese KV, Räimerallil, Ida-Virumaa ujumistähed, avaveeujumistel jt.; erinevatel triatlonivõistlustell, Uju ja jookse sarjavõistlustel jm.

Ujumise Spordiklubi poolt korraldatud võistlused 2023 aastal: n 14. Tartu pikamaaujumine, n Eesti Üliõpilaste Meistrivõistlused n Laste ja mastersite ujumisvõistlus Tartu Tähed n Tartumaa meistrivõistlused n Maitähekesed

Koolivaheaegadel viisime läbi õppe- treeningkogunemisi koostöös teiste ujumisklubidega nii vabariigis kui välismaal.

Ujumise Spordiklubi parimaid ujujaid ja triatleete kutsuti vastavalt Eesti Ujumisliidu ja Eesti Triatloniliidu treeningkogunemistele.

Korraldasime vetelpääste alase koolituse Luua Metsanduskooli retkejuhtidele.

Jätkasime koostöös Tartu Linnavalitsusega koolides ujumise algõppe läbiviimisega 2.-klassi õpilastele.

2024. aaasta plaanid: n Jätkata ujumiskursuste korraldamist lastele ning ujumisalast nõustamist täiskasvanutele.

n Jätkata aastaringsete ujumistreeningutega võistlussportlastele, osalemist EUL-i ning ETL-i vabariiklikel tiitlivõistlustel, pürgimist Eesti koondise koosseisus rahvusvahelistele tiitlivõistlustele.

n Osaleda rahvusvahelistel ujumisvõistlustel Euroopa Liidu liikmesriikides.

n Korraldada koolivaheaegadel õppe- treeningkogunemisi nii vabariigis kui ka välismaal, n Jätkata linnalaagrite läbiviimist Tartus n Osaleda koolitustel ja korraldada ise koolitusi.

n Arendada koostööd teiste klubidega, osaleda ühislaagrites.

n Triatlonialase tegevuse laiendamine,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.