MUHU INSEA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommentee

MUHU INSEA MTÜ hetkeolukord

Juba 192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Suurel juubeliaastal, „100 aastat Eesti keraamikaharidust“, osalesin personaalnäitusega ARSi

Kunstilinnakus GÜ Galeriis; EKerLiidu näituse SAVIHALL tegin keraamikatöökojas „Loovuspesa“.

Meie 7.aastase AIAGALERII kõrvale lõime uue näituseala aias, et näidata meie ühingu tegevusi laiemalt.

II Esitasin töid noorte- ja laste juubelikonkursile „SAVISELLID“ Kullos, auhindu küll ei saanud, kuid reklaamisin Loovuspesas meie põhikirjalist tegevust: huvihariduse kaudu kutsehariduseni. Kullo

Galerii kutsus õpetajaidki näitama oma loovust, esinesin sealsel näitusel 3 joonistusega. Hoiame järjepidevust: raamisime Loovuspesa seinale minu vanaisa Otto Lundeni 1924.a.

kutsetunnistused, - olen käsitöölise lapselaps. Oleme tänulikud töökojale annetatud eriala raamatute, tööriistade eest, nii saame hoida töökoja õppevara uuendatuna ja heas korras.

Osalesime saare „Eput Päe“ programmis, ja andsime aastal 2023 välja 22! Õpingutunnistust.

Puudu on aktiivne teavitustöö töökojast ja aastaringsest Aiagaleriist, millest andis aimu osalemine laatadel, nii Külasema sügislaadal kui Muhu põhjaringi bussipeatustes, kus olime „üllatajad saarelt“.

III Märkamine ja tellimus Pöide kirikult, aiakülastused nagu suur Jelgava Kunstikooli õpetajate rühm ning just tihedad külastused Hiiumaalt!, vähendasid kaootilisust, mis küll üle Eestigi valdav oli.

Hästi käivitunud AIAPÄRLITE /Garden Pearls/ projekt tõi palju turiste meie aeda. Et oleme

Kuivastu sadama lähedal, siis „mängime“ ka Muhu turismi infopunkti rolli, sest infopunkt on väga lühikest aega avatud ja ei vasta juba ammu tõelisele elule, sest kliimamuutused on nii suured olnud: turistid liiguvad hoopis teises ajavoos. Aiakülastajate arv on külalisraamatus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.