EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU MUHU KATARIINA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU MUHU KATARIINA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 175 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

EELK Muhu Katariina koguduse põhitegevuseks on usulise, kõlbelise, haridusliku ja kasvatusliku tööde tegemine.

Aruandeaasta jooksul peeti 29 teenistust, ristiti 1 laps, abielu laulatusi oli samuti 1, maeti 2 inimest ja armulauda jagati hooldekeskuses 29 inimesele.

Müügitulu 2023.a müügitulu oli 1764 eurot.

Töötajad ja Juhatus

EELK Muhu Katariina koguduse juhatus koosneb 3 ilmikliikmest ja 1 vaimulikust liikmest 2023.aastal arvestas kogudus juhatuse vaimulik liikmele tasu kokku 2366 eurot, millele lisandus sotsiaalmaks.

EELK Muhu Kogudusele laekus 2023.a. liikmemaksu 41 liikmelt, kokku summas 2654 eurot. Kiriku külalistajad annetasid kokku 2006 eurot.

Koguduse tegemistest

Kindlasti jääb meelde aruandeaastal toimunud ühine üritus vallarahvaga. Kui kätte jõudis advendiaeg, siis juba esimese advendiaja pühapäeva õhtul süüdati koos Muhu rahvaga Liiva aleviku keskel advendi- ja jõulutuled.

2023.aastal ütles vaimuliku tervituse reservvaimulik Gustav Kutsar.

Ei saa jätta märkimata hoogu koguv töö kirikuhoone katustel. Jätkus 2022. aastal alustatud kimmikatuse väljavahetamine uute kimmidega. Loodame, et tööd saavad jätkuda ka järgmistel aastatel.

Südant soojendav on ära märkida Muhu Pärandkooli toimetamised pastoraadis. Selline kohalike initsiatiivne toimetamine on kõige viljakam siinse kogukonna tekkimiseks ja liitmiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.