EESTI WUSHU KUNGFU FÖDERATSIOON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

EESTI WUSHU KUNGFU FÖDERATSIOON MTÜ hetkeolukord

Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Wushu Kungfu Föderatsioon on pühendunud wushu/kungfu ehk hiina võitluskunstide edendamisele, pakkudes kvaliteetseid treeninguid, korraldades võistlusi ja edendades wushu /kungfu kultuuri laiemalt. Meie missiooniks on arendada füüsilisi ja vaimseid oskusi läbi wushu/kunfu, toetades nii sportlaste kui ka harrastajate kasvu ja arengut. Aasta oli täis väljakutseid, kuid ka märkimisväärseid saavutusi.

Korraldasime 4 suurt võistlust, sealhulgas Eesti Wushu meistrivõistlused 27 mai 2023 Tallinnas, Männi pargis.

Alustasime koostööd kohalike omavalitsustega. Viisime läbi mitmeid wushu tutvustavaid üritusi kogukonnakeskustes, et tõsta teadlikkust sellest võitluskunstist ja selle kasulikkusest noorte füüsilisele ja vaimsele tervisele.

Täiustasime oma veebilehte ja sotsiaalmeedia platvorme, et paremini jagada teavet wushu kohta, sealhulgas treeningvideoid, harjutusprogramme ja võistluste tulemusi.

Aasta jooksul suutsime tõhusalt hallata oma eelarvet, tagades, et kõik programmid ja üritused oleksid hästi rahastatud. Tänu sponsorite toetusele (sh Tallinna linn ja Hiina Rahvavabariigi Saatkond) ja osalustasudele suurenes meie aastane tulu. Kulud suurenesid samuti, peamiselt seoses rahvusvaheliste võistluste ja kvaliteetsete treeningvahendite soetamisega, kuid jäid eelarvepiiridesse.

Eesti Wushu Kungfu Föderatsioon vaatab tagasi edukale aastale, millega kaasnesid olulised saavutused nii sportlikus kui ka organisatsioonilises plaanis. Järgmiseks aastaks on meil plaanis laiendada meie treeningprogramme, suurendada osalejate arvu rahvusvahelistel võistlustel ja jätkata meie kogukonna haridusprogramme.

Täname kõiki sportlasi, treenereid, vabatahtlikke, sponsoreid ja toetajaid, kes on andnud oma panuse Eesti Wushu Kungfu Föderatsioon edusse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.