EUFC MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 452 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EUFC MTÜ hetkeolukord

Juba 452 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ EUFC loodi 2005. aastal eesmärgiga ühendada jalgpallist huvitatud inimesi ning võimaldada neil jalgpalliga aktiivselt tegeleda. MTÜ

EUFC põhitegevuseks on jalgpallimeeskonna FC Hell Hunt administreerimine. Meeskond osaleb Eesti Jalgpalli Liidu poolt korraldatavatel meistri- ja karikavõistlustel.

MTÜ EUFC tulemused 2023. aastal

MTÜ EUFC realiseerimise netokäive 2023. aastal oli 10799 eurot ning kasum 1126 eurot. Sissetulek klubi jaoks tuli liikmemaksudest.

Kuludeks olid võistluste osavõtutasud, jalgpalli varustuse ost ning rent staadioni kasutamise eest treeninguteks ja võistluskohtumisteks.

Sportlikult saavutas meeskond Eesti jalgpalli meistrivõistlustel III liiga põhjatsoonis kuuenda koha.Tipneri karikavõistlustelt osa ei võetud.

Väikestel karikavõistlustel jõuti 1/16-finaalini, kus jäädi penaltitega alla Lasnamäe FC Ajax võistkonnale.

Personal

Ühingul ei ole ühtegi palgalist töötajat. Personalikulu 2023. aastal oli 0 eurot.

Juhatus

Juhatuses on kolm liiget. Juhatuse tegevust ei tasustatud.

Plaanid aastaks 2024 2024. aasta hooaja sportlikuks eesmärgiks on jõuda III liiga tippu ning karikavõistlustel võimalikult kaugele. Tõhustada treeningutest osavõttu ning intensiivistada treeningute sisu. Korraldada treeninglaagreid jt sündmusi.

/allkirjastatud digitaalselt/

Madis Sein

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.