IISAKU VABATAHTLIK TULETÕRJE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

IISAKU VABATAHTLIK TULETÕRJE MTÜ hetkeolukord

Juba 212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Iisaku Vabatahtlik Tuletõrje tegutseb 2005.a. oktoobrikuust alates. Põhitegevusalaks on tulekustutus- ja päästetööd, tehakse ka kodukülastusi ning noortelaagris viidi läbi päästealane infopäev.

Tegevustoetust saadi Ida Päästekeskuselt ja Alutaguse Vallavalitsuselt. Alates 2010. aastast on Iisaku Vabatahtlik Tuletõrje Päästeliidu

Liige ja 2011.aastast kuulub Peipsi-Alutaguse Koostöökoja liikmeskonda.

2023.aastal oli Iisaku VPK-l 10 väljasõitu. Valve toimus 79,83% - arvelt maas oldi 79 päeva/1909 tundi. Lisaks osaleti Päästekeskuse poolt korraldatud õppepäevadel ja seminaridel, viidi läbi komandosiseseid õppepäevi ja teostati kodunõustamisi. Võeti osa Iisaku valla mälumängu turniirist.

Osaleti Päästeliidu üldkogul.

T.Taar läbis alarmsõidukijuhi kursused. A.Sulumetsa komandopealiku volitusi pikendati kuni 01.01.2026.

Päästeliidu vahendusel annetati Ukraina klolleegidele varustust ja voolikuid.

Tulekustutusauto ZIL-131 anti tasuta üle Kadrina Vallavalitsusele sealse Kadrina Vabatahtliku Pääste kasutusse.

Kasutati Päästeameti poolt eraldatud toimetuleku summasid varustuse soetamiseks 11871€ ulatuses.

Liikmemaksu koguti 100%-liselt.

Aasta algul toimus komandiliikmete pidulik koosviibimine.

2024.a. jätkatakse teenuste osutamist koostöös Päästekeskusega ja osaletakse Päästekeskuse poolt korraldatavatel koolitustel. Tegeldakse ennetustööga, vajadusel osutatakse ka korstnapühkimisteenust.Osaletakse Päästeliidu poolt korraldatavatel foorumitel ja üldkogu nõupidamistel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.