CRAFT DEPO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

CRAFT DEPO MTÜ hetkeolukord

Juba 506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Craft Depo MTÜ (kuni 19.04.23 Loomingulise arengu ja vaba aja veetmise keskus "Gagarin") loodi 2005. aastal linna elanikkonna loomingulise tegevuse arendamiseks ning kogu linna kultuurielu elavdamiseks.

Keskus asub Puškini tn. 5, Narva. Kõik keskuse õpperuumid on saanud kasutusloa kui õppeklassid ja meistriruumid. Ruumid on sisustatud mugavate töökohtade, ametialaste sertifitseeritud õppeseadmetega, ventilatsiooni ja kohaliku üldvalgustusega. Keskuse ruumid on kohandatud erivajadustega inimeste koolitami9seks.

Meie tundidesse tulevad regulaarselt külastajad teistest Eestist regioonidest ja välismaalt. Meie keskuse juhtude ja töötajatena jälgime selle valdkonna moodi ja trende käsitöö maailmas, püüame oma klassides moesuundi rakendada. Palju ettepanekuid pärineb meie külastajatelt, nii et me korraldame ka rahva soovil erinevaid meistriklasse.

Mõne tehnoloogia jaoks loome me ise selles piirkonnas moe. Meie organisatsiooni tegevuse peamisteks suundadeks on eri liiki huvialade ja käsitöö tutvustamine, mille eesmärgiks on toetada täiskasvanud elanikkonna sotsiaalset aktiivsust. Meie pedagoogid täiendav end pidevalt, osaledes erinevatel koolitustel ja kursustel, oma valdkonna rahvusvahelistes projektides. Seda tehakse eesmärgiga pakkuda meie piirkonna elanikele kõige huvitavamaid, kaasaegsemaid ning moodsamaid loomingulisi tegevusi, klassikaliste ja traditsiooniliste käsitöö ning rakendusliku kunsti tehnoloogiate ja tehnikate kõrval. Teites linnades ning riikides saadud teadmised võimaldavad meil avada uusi huviringe, kursuseid ja meistriklasse, õpetada tääs kõige erinevamate materjalidega. Näiteks klaasi, puidu, kivi, smata, metalli, naha, paberi, tekstiiliga jner. Kui me kümme aastat tagasi saime piirkonna täiskasvanud elanikele pakkuda ainult kaht erinevat kursust, siis täna on meie pakkumiste hulgas juba pea kakskümmend erinevat liiki tegevust.

Meie organisatsioonil on kaks juhti, nad on ka eriala õpetajad. Lisaks töötab keskuses kutsutud ajutised õpetajad lühikursuste ajaks. On vabatahtlike meeskond - noored, keda meelitame osalema oma keskuse erinevates tegevustes.

Aasta jooksul osaleb pidevalt tegutsevates rühmades umbes 600 inimest, meistriklassides aga tegutseb umbes 4000 külastust.

2023. aastal läbi järgmised projektid: "Loomingulise õppe võimaluste laiendamine Ida-Virumaal".

Projekt toetas Sihtasutus Kodanikuühiskonna Sihtkapital (KÜSK) ja Narva linn.

Projekti raames loodi videostuudio rajamiseks tehniline baas. On omandatud vajalikud teoreetilised ja metoodilised teadmised, praktilised oskused; ka on töödeldud, salvestatud ja monteeritud mitu õppevideot.

Loodi oma Youtube onlinekanal, kuhu lisati ka mitu meie videostuudios salvestatud mittu õppevideot. On meie organisatsioonis antud hetkel loodud efektiivne meeskond loomingulise online-õppe läbiviimiseks.

Loodud videostuudio vöga töhtsaks peame oma organisatsiooni arengu potentsiaalina, käsitöö ja loomingihuvilistest oma Ida-Virumaal alal tutvustada soovijatele.

"Art Grupp" huviring "Huvitegevuse ja huvihariduse toetuse andmine ja selle suuruste kinnitamine" prograami raames.

Selle tegevuse raames valmistasid osalejad erinevaid loomingulisi tooteid. Tegemist oli erinevate seinadekoori elentidega, millega siis kaunistati linna haridusasutuste interjööre ning ka teistel poolaastal valmistasid osalejad mosaiiktehnikas dekoratiilaternaid, mida praegu kasutatakse jõulukaunistustena, Narva raekoda.

Projekt "Eesti Soap Box Derby 2023". Projekt toetas U.S.Embassy ning Narva linn. Antud projekti raames on viidud läbi väga populaarsed isetehtud vankrites, mida võib nimetada mootoriteta autodeks, mis liiguvad määda kaldtrasse. Praegu viiakse selliseid väistluseid läbi ainult

USA-s, vaid ka palju Euroopa riikides ning need on meeldejäävad loomingulised ja kujutlusvõimed haaravad spordiüritused.

Akrediteeritud asutuste õpirändeprojektid täisvanuhariduses (KA121-ADU) Erasmus+ prograam.

2023. aastal algas projekt täisklasvanud õpetajate ja töiskasvanud üliõpilaste koolitamiseks Erasmus + akrediteeringu alusel. Selle akrediteerimise raames läbisid meie õpetajad 2023. aastal mitmeid koolitusi välismaal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.