VESKI TEE HALDUSSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

VESKI TEE HALDUSSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MUUDATUSED

Veski Tee Haldusselts (registrikood 80241735) asutati 2006 aastal ja vastav kanne äriregistrisse tehti 14.12.2006. Haldusselts tegutses 27. mail 2007 muudetud põhikirja alusel.

Aprillis 2023 lisandus Haldusseltsile kümme (10) uut liiget ja toimus Veski Tee Haldusseltsi üldkoosolek. Üldkoosolekul valiti uus juhatus ning võeti vastu ja kinnitati Veski Tee

Haldusseltsi uus põhikiri.

31. mail 2023 kinnitas Tartu Maakohus Registrite ja Infosüsteemide Keskuse Äriregistris

Veski Tee Haldusseltsi muudatused. Muudatused olid järgmised – uus asukoha ja postiaadress, uus juhatus, uus põhikiri, uus põhitegevusvaldkond.

2023 aastal toimus Veski Tee Haldusseltsi liikmete arvus järgmised muudatused – juurde tuli 11 uut liiget ja välja astus 1 liige. 2023 aasta 31. detsembri seisuga on Veski Tee Haldusseltsil üksteist (11) liiget, nendest kolm (3) on juhatuses. Ühelegi liikmele töötasu ei makstud.

TEGEVUSED

Üldkoosolek andis uuele juhatusele kolm põhilist tegevussuunda: 1. Uurida võimalusi generaatori, uue varupumba ja veefiltri muretsemiseks. Teostada pumbast tuleva vee kvaliteedi kontroll.

a) Vee kvaliteedi kontroll sai teostatud juulis 2023 ja selle kohta väljastati dokument analüüside tulemustega. Selgus, et raua sisaldus on pumbast tulevas vees tavanormist kõrgem.

Analüüside tulemused edastati kõigile liikmetele e-maili teel.

b) Tavanormist kõrgem rauasisaldus vees kinnitas vajadust veefiltri järele. Ühise veefiltri pumbale paneku võimalusi uurides selgus, et selleks vajame pumbamajja lisaelektripistikuid, äravoolu ja mahutit. Nende tegevustega alustame 2024 aastal.

c) Generaatori muretsemine sai aktuaalseks probleemiks seoses sellega, et kuna veepump töötab elektriga siis elektrikatkestuste korral on ka majapidamised ilma veeta. Generaatori paigaldamiseks vajame pumbamajavälist töötamisala ja elektripistikut. Nende tegevustega alustame samuti 2024 aastal.

d) Varupumba soetamist ja selle vajadust konsulteeriti vastava spetsialistiga. Spetsialisti arvamus oli, et pidevalt uuenevate mudelite korral ei ole mõtet pumpa seisma osta.

2. Uurida hajaasustuse programmides osalemise võimalusi toetuse saamiseks ühise veefiltri paigaldamiseks.

Uuringu tulemusena selgus, et meie jaoks sobiv hajaasustuse programmi taotlusvoor sulgus märtsis 2023 aga uus juhatus alustas tegevust mais 2023. Selle aasta jooksul uut sellist

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.