VALASTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 143 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

VALASTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 143 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus Aasta 2023 tõi MTÜ Valaste Seltsile jätkuva arengu ja edusammud. Uue juhatuse eestvedamisel alustasime mitmete uute projektide ja üritustega, mis rikastasid meie külaelu ja tõid kogukonda rohkem kokku. Meie eesmärk on jätkuvalt tugevdada kogukonna sidemeid ja pakkuda võimalusi aktiivseks osalemiseks.

Tegevused ja sündmused

Kevadine talgupäev: 6. mail korraldasime kevadise talgupäeva, kus osales ligi 20 külaelanikku. Üheskoos puhastati külaplats ja korrastati kogukonnale olulised alad.

Jaanipäev: 23. juunil tähistasime traditsioonilist jaanipäeva suure lõkke, muusika ja mängudega. Üritus tõi kokku üle 50 osaleja, kes nautisid head toitu ja meelelahutust.

Organisatsiooniline tegevus

Juhatuse ja üldkoosolekud: Aasta jooksul toimus neli juhatuse koosolekut ja kaks üldkoosolekut, kus arutati MTÜ tegevusplaane ja -eesmärke ning võeti vastu olulisi otsuseid.

Uute liikmete vastuvõtt: Meie ridadesse lisandus 5 uut liiget, kes on aktiivselt panustanud meie tegevustesse ja üritustesse.

Kokkuvõtteks aasta 2023 oli MTÜ Valaste Seltsi jaoks edukas ja teguderohke. Jätkame tööd selle nimel, et meie kogukond oleks ühtne ja aktiivne. Oleme tänulikud kõigile, kes on panustanud meie tegevustesse ning ootame põnevusega, mida uus aasta meile toob.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.