TÜRI VALD, TÜRI LINN, PAIDE TN 5A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TÜRI VALD, TÜRI LINN, PAIDE TN 5A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 95 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KÜ tegevuse eesmärk on korteriomandite esemeks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ juhib ja esindab juhatus. Juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees Valeri Bagrov.

Aruandeperioodil vahetasime territooriumi piirava vana võrkaia korraliku puitaia vastu. Plaanis oli ka kanalisatsioonitoru vahetus, kuid kuna korteriühistu liikmed leidsid poole aasta pealt, et hoopis olulisem on paigaldada väisukse asemele turvauks, kutsusime kokku üldkoosoleku, mis otsustas turvalisuse huvides paigaldada uue ukse. Selleks suurendasime kogutavat remondifondi 1.augustist 77 sendilt m2 kohta 1.30-le.

Turvauks ja uus turvalukk said paigaldatud, kuid kanalisatsioonitoru vahetus lükkus edasi. Aasta lõpus avanes meil võimalus tellida seinte soojustamine PUR vahuga. Üldkoosolek otsustas selle töö ette võtta. Kuna seinte soojustamiseks vajaminevatest vahenditest oli pool olemas, otsustas üldkoosolek, et iga korter maksab täiendavalt 500 EUR ja teeme soojustamise omavahenditest laenu võtmata. Aruande esitamise ajaks on rahad laekunud ja seinad soojustatud, kuid kuna see toimus 2024.a jaanuaris, kajastub see ka järgmises majandusaasta aruandes.Samuti on juhatus püüdnud end kurssi viia, kuidas oleks võimalik saavutada majale nõutav energiaklass. Selle saavutamiseks on meil veel palju tööd vaja teha, et oleks korras vajalik dokumentatsioon ja leida finantseerimise võimalused. Töölepinguga töötajaid KÜ-l ei ole. Vahalikud koristustööd teostavad korteriomanikud ise, majahoidja teenust ostame firmalt OÜ Eeri Teenus, millele tasume tehtud tööde eest arvete alusel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.