VINNI VALLA NOORED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 399 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

VINNI VALLA NOORED MTÜ hetkeolukord

Juba 399 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Vinni Valla Noored MTÜ on tegutsenud aastast 2007 ja kelle tegevust korraldab juhatus koostöös Vinni vallaga.

2023. aastal tegutses Vinni Valla Noored MTÜ all 3 noortetuba - Vinni-Pajusti, Viru-Jaagupi ja Laekvere.

Vinni-Pajusti Noortetoast:

Vinni-Pajusti noortekeskust külastati aastas 3134 korda.Palju on olnud noori, kes enne pole siia käinud, aga nüüd veedavad siin aega iga päevaselt.

Viisime koos noortega läbi väga palju ägedaid tegevusi, üritusi,diskosid ja mänge. 2023. aastal alustasime noortekas kokkamisega, mis toimus üks kord nädalas ja osa said võtta kõik lapsed, kes tahtsid koos süüa teha, lauda katta, koristada ja pärast ühise laua taga söömist nautida.

Usume, et kokandus on väga hea tegevus noortele, sest see õpetab neid väga palju üksteisega suhtlema ja üksteisega rohkem arvestama.

Palju asju tegemata, aga oleme noortega juba arutanud ja planeerinud uued üritused ja tegevused mida nad edaspidi teha soovivad.

Viru-Jaagupi Noortekeskus:

Viru-Jaagupi Noortekeskust külastati 2023. aastal 6062-l korral, mis on praeguse seisuga rekordarv külastusi.

Noortekeskuse ametlikud lahtiolekuajad on kolmapäevast pühapäevani kell 15:00- 21:00. 2023. aastal tuli ette ka päevi kui noortekeskus oli avatud ka nädala esimestel päevadel, nagu näiteks vaheaegadel. Just vaheaegadel külastatakse noortekeskust kõige enam.

Suurimad üritused, mida korraldatud sai: Viru-Jaagupi tänavajalgpalli turniir, halloween, jaanipäev, vastlapäev, Lustakas Suvepäev, Viru-Jaagupi

Noortekeskuse sünnipäev. 2023 aasta maikuus avasime pidulikult Viru-Jaagupi koolimaja territooriumile rajatud mängu-ja spordiväljaku, koos

Kulina lasteaia lastega.

Viru-Jaagupi Noortekeskus teeb tihedat koostööd MTÜ Viru-Jaagupi Kogukonna Seltsiga, Viru-Jaagupi raamatukoguga, eakate klubiga “Elutark”.

Viru-Jaagupi Kogukonna Seltsiga korraldame üritusi peamiselt Viru-Jaagupi piirkonna elanikele, aga suurematel üritustel võtavad meie üritustest osa Vinni valla elanikud, kui ka väljaspool valda elavad inimesed.

Viru-Jaagupi Raamatukoguga korraldasime lastele üritusi, kus lastele sai õpetada erinevaid vanu mänge, mida vanasti mängiti, samuti sai korraldatud kolekolmapäev.

Noortekeskuse alt oleme üritustele otsinud ka sponsoreid: FunBox, Adeleeni OÜ, Elamusrent ja Jura.

Aastal 2023 ei kirjutanud Viru-Jaagupi Noortekeskus ühtegi projekti.

Laekvere Noortetoast:

Laekvere noortetuba külastati 2023. aastal 7922-l korral, mis on praeguse seisuga rekordarv külastusi. Noortetuba on avatud esmaspäevast reedeni ja külastavad enamjaolt Laekvere kooli noored, aga koolivaheaegadel ka mujalt valdadest noored.

Laekvere noortetuba teeb tihedalt koostööd: (cid:127) Laekvere kooliga - liikumisvahetunnid õpilasesindusega, koolilaagri tegevused ja discod (cid:127) Laekvere päevakeskuse ja Laekvere rahvamajaga - kolmekuningapäev, lastekaitsepäev,projektiüritus punk rock, mis on olnud alati väga populaarsed ja rahvarohked.

(cid:127) Vinni vald - avasime madalseiklusraja kruusaaugus, Laekvere puhkeala ja välijõusaali staadionil.

Osalesime laadapäeval ja olime avatud ka maarahvapäeval Laekveres.

Novembris alustati Laekvere noortetoa remondiga.

Noorte omalgatusel on iganädalased meisterdamised,digikoristus noortetoa sedmetes, erinevad turniirid, seltskonnamängud ja kohvikud.

Digikoristus, Kevadeti alustame heakorratöödega ja sammud kokku.

Oleme leidnud treenerid noortele huvitegevuseks- rahvamajas tantsutrennid ja Muuga spordihoones jalgpall.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et 2023. aasta möödus väga hästi ja tegusalt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.