NOAROOTSI ARENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

NOAROOTSI ARENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 315 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Noarootsi Arenduse põhitegevusalaks on Noarootsi piirkonna kogukondade liikmete ühendamine, seltsielu elavdamine läbi ühistegevuste organiseerimise, korraldamise ja läbiviimise. Lisaks on alustatud piirkonna ettevõtjate tegevuste ja toodete väljaspoole piirkonda nähtavuse parandamisega ja pakutavate teenuste-toodete turundamise tugimisega.

2021 aastal saadi projektitoetusena 550EUR noorteprojekti "Mina olen Noarootslane" projekti läbiviimiseks. Soeses COVID-19 viiruse laialdase levikuga on projekti tegevused edasilükatud aastasse 2022. 2022 ei õnnestunud samuti projekti läbi viia ja 2023 aastal tagastatai saadud toetus.

2023 aastal alustati piirkonna ettevõtjate kohta informatsiooni kogumist ja www.noarootsi.eu kodulehel kuvamist.

2023 aastal kasutati ühekordselt ettevõtjate tugimise projekti juures projektijuhtimiseks töötajat.

Töötasu koos sotsiaalmaksudega kokku 888EUR.

Juhatuse liikmed 2023 aastal töötasu ei saanud.

MTÜ Noarootsi Arendus 2024 tegevuskava.

Põhieesmärk on jätkuvalt läbi kogukondliku ühistegevuse tugevdada piirkonna elanike ja kogukondade toimetulekut ning parendada mittetulunudsühingute, omavalitsuse, ettevõtjate ja elanike vahelist koostööd.

2024 aastal jätkatakse kogukondliku kiirisiabi kättesaadavuse kaardistamine. Jätkatakse vajalike tegevuskavade koostamisega erinevates külades.

Jätkatakse kogukondlike koosviibimiste korraldamist kommunikatsiooni parandamiseks kohaliku omavalitsuse ja elanike vahel.

Jätkatakse piirkonna ettevõtjate tegevuste kohta informatsiooni kogumist ja avaldamist www.noarootsi.eu kodulehel.

Jätkatakse FB grupi Avasta Noarootsi haldamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.