LÄÄNEMAA JALGPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 480 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LÄÄNEMAA JALGPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 480 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Läänemaa Jalgpalliklubi püstitatud eesmärgid 2023. aastaks: 1. Igapäevane treeningtöö toimumine vastavalt treeningplaanile; 2. Võistlusperioodil osalemine noortevõistkondadega kõikidel Eesti Jalgpalli Liidu poolt korraldavatel vabariiklikel etappidel.

3. Klubi tegemistest ja võistlustulemustest teavitada avalikkust kohalikus lehes, kohalikes veebiportaalides, klubi Facebooki lehel ja Instagramis.

4. Osavõtt karikavõistlustest.

5. Esindusvõistkonna eesmärk: Jääda püsima Esiliiga B tasandile.

Klubi üldine juhtimine

Klubi jätkas 2023.aastal väljakujunenud töörütmis. Klubi juhtimise eest oli vastutav tegevjuht Triin

Vellemäe (tegutses vabatahtlikkuse alusel).

Juhatuse töökoosolekud viidi läbi nii veebi teel kui tavakoosolekutena. Lisaks sellele saadi kord kvartalis kokku juhtkonna tasandil (kaasatud peatreener ja noortetreenerid).

Esindusmeeskonna osalemine Esiliiga B tasandil

Klubi esindusmeeskond tagas endale 2022.hooaja tulemustega koha Esiliiga B tasandil.

2023.hooajal mängid esindusmeeskond Esiliiga B-s 36 mängu, millest võitis 8, viigistas 2 ja kaotas 26.

2023.aastal kuulus klubi esindusmeeskonda 24 mängijat, kelledest 75% olid klubi enda kasvandikud. Klubi jätkas esindusmeeskonna nn noorenduskuuri kaasates mängudele Läänemaa

Spordikooli õpilasi.

Hooaja kokkuvõttes koguti 26 punkti, millega lõpetati hooaega üheksandana kümne võistkonna seas.

Liigakoha 2024.hooajaks tagas meeskonnale üleminekumängudel saadud tulemus, kus kahe mängu kokkuvõttes Jõhvi FC Phoenixiga jäädi 6:5 peale.

Duubelmeeskonna osalemine 2.liigas

Sarnaselt kolmele varasemale hooajale oli 2023.hooajal esindusmeeskonna duubelvõistkonnaks

Läänemaa JK ja FC Hiiumaa ühendmeeskond, kes II.liiga lõuna/lääne piirkonnas kahekümne kuuest mängust 12 võitu, 6 viiki ja 8 kaotust teenis. Hooaja jooksul tabelisse saadud 42 punkti andis alagrupis neljateistkümne võistkonna seas neljanda koha.

Meeskonna osalemine 3.liigas

Klubi teine meeskond osales III.liiga Lääne tsoonis. Hooaja jooksul peetud kaheksateistme mängust saadi 6 võitu, 3 viiki ja 9 kaotust ning lõpetati alagrupis kümne võistkonna seas

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.