TAALI RAHVA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TAALI RAHVA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

I kvartalis väljakutsed puudusid

Valves 70% ajast

II kvartalis väljakutsed puudusid

Valves 22% ajast

III kvartal 4 väljakutset, millest 4 Tulekahju hoones

Valves 69 % ajast

IV Kvartal väljakutsed puudusid

Valves 72% ajast

Kokku 2023 väljakutseid 4, millest: 4 Tulekahju hoones

Kodukülastusi tehti kokku 527.

Ennetustegevustesi tehtud kokku 20: 9 Elanikkonnakaitse koolitus 8 Teavitusüritust 3 Vee ja tuleohutuskoolitust

Ennetustegevusi on tehtud erineva tausta ja elanikkonna gruppidele. Põhirõhk on olnud tuleteki ja tulekustutite kasutamisele. Lisks erivajadustega inimeste suitsu- ja vinguandurite tutvustamisel.

Juurde on tulnud ka elanikkonnakitse ja ohutu varjumine. Kaasanud oleme ka liikme liikumispuudega nooruki, et püüda teavitada inimesi, et ka erivajadusega inimesed vajavad kriisiolukorras abi.

Jätkuvalt on heaks partnerike SA Tori Hobusekasvataus, kellega koostöös oleme kastnud hobusekasvatuse ratsaplatse ja osalenud nende poolt korraldatud üritustel abijõududena. Teiseks koostööpartneriks on Taali autokrossirada, kus turvame autokrosse. Uuena on tulnud juurde Vändra romuringi turvamine

Aprill 2023 lõppes hoonestusõigus pritsukuuril ja hoone müüdi uuele omanikulr, Uue omanikuga on sõlmitud rendileping 3 aastaks.

2023 aastal eraldas Päästeamet MTÜle rahastuse, millega sai tagada kriisiks valmisolek ja pritsikuuri ruumid said küla kerksuskeskusena kasutusele. Tänu sellele on külarahvas hakanud ruume kasutama ka küla koosolekute pidamise kohana.

2023 aasta põhirõhk on läinud MTÜ uue juhatuse tööle saamisele ja ümberkorraldusele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.