GEIKRISTLASTE KOGU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 248 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

GEIKRISTLASTE KOGU MTÜ hetkeolukord

Juba 248 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Geikristlaste Kogu (GK) alustas ametlikult tegevust 2010. aasta sügisel eesmärgiga taotleda ja tagada seksuaalvähemustele võrdseid võimalusi ühiskonnas ning usulistes ühendustes, GK tegevusteks on ka hingehoid, hardus- ja osaduselu.

Aastal 2023 on GK jätkanud regulaarseid kokkusaamisi, mis on pakkunud ohutut ruumi soolisuse, seksuaalse orientatsiooni ja usu mõtestamiseks. Korralisi teeõhtuid, kus kokkutulnud jagasid oma elu rõõme ja muresid oli kuuel korral.

Geikristlaste Kogu esindaja osales Lääne- ja Ida-Euroopa lgbtq+ kristlaste ühisfoorumil 10.-14. mail, olles eelnevalt ka orgkomitees. Ühingu esindaja sai valitud Eurofoorumi juhatusse Ida-Euroopa ja Kesk-Aasia piirkonna koordinaatoriks.

Balti pride’i raames: Kohtumine Soome vaimuliku ja lgbtq+ kogukonna õiguste eest seisva Patrick Tiaineniga, kes langes kahjuks sel üritusel tõsise rünnaku ohvriks. Sellele järgnevalt juunikuus kohtumine sotsiaalkaitseministri ja tema nõunikuga.

Juuli lõpus toimus retriit Lõuna-Eestis, septembris ühingu videokoosolek. Detsembris pidasime jõuluteenistuse lgbtq+ koori osavõtul.

GK liikmed on esindatud lgbt-kooris ja käinud ka Itaalias seksuaalvähemuste kooride võistlusel.

GK oli aktiivne sotsiaalmeedias Facebooki lehel http://www.facebook.com/geikristlased, vahendades infot LGBT-kristlaste olukorrast nii Eestis kui mujal maailmas ning kajastades arenguid kirikute ja kristlike organisatsioonide suhtumises seksuaalvähemustesse.

GK tegevus põhines aruandeperioodil vabatahtlikul tegevusel, palka ega kompensatsiooni kellelegi, k.a juhatuse liikmetele ei makstud. GK kohtumised toimuvad Tallinnas OMA keskuses, mille ruume lubab tasuta kasutada Eesti LGBT Ühing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.