ENNETUSTEGEVUSE KESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ENNETUSTEGEVUSE KESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Ennetustegevuse Keskus on asutatud 2010.aastal.

Ühingu eesmärgiks on laste, noorte ning perede heaolu eest seismisele kaasa aitamine. Selle saavutamiseks ühing: (cid:127) teeb koostoööd siseriiklike ja rahvusvaheliste organisatsioonide, institutsioonide ja üksikisikutega kõikidel tasanditel, kes tegelevad laste, noorte ja perede heaoluga seonduvate küsimustega; (cid:127) pakub ja teostab ideid ja algatusi laste, noorte ja perede heaolu eest seismiseks ja tagamiseks; (cid:127) kavandab ja teostab ühingu eesmärki toetavaid uuringuid ja analüüse; (cid:127) pakub konsultatsioone laste, noorte ja perede heaoluga seonduvates küsimustes; (cid:127) nõustab laste, noorte ja perede heaolu toetavate projektide kirjutamise ja juhtimise osas; (cid:127) korraldab organisatsioonide ja indiviidide arengut toetavaid üritusi, sh. laagreid, täiendkoolitusi, seminare ja konverentse; (cid:127) kujundab avalikku arvamust ning hangib ja levitab teavet laste, noorte ja perede heaoluga seonduvates küsimustes; (cid:127) valmistab ette, toodab ja levitab ühingu eesmärki toetavaid trükiseid, audiovisuaalseid materjale jms.

MTÜ Ennetustegevuse Keskuses oli 31.detsembri 2022 seisuga kaks liiget. MTÜ Ennetustegevuse Keskuse kõrgeimaks organiks on üldkoosolek. Ühingul on 2-liikmeline juhatus, mis juhib ja esindab ühingut igapäevases tegevuses. Kõigil juhatuse liikmetel on iseseisev esindusõigus ühingu õigustoimingutes.

Alates 2020. aastast koordineerib MTÜ Ennetustegevuse Keskus "Pere Lahendusringi" (edaspidi PLR) meetodi arendustegevust Eestis. PLR meetodi arendamise kaudu aitab Ennetustegevuse Keskus kaasa laste, noorte ning perede heaolu eest seismisele, mis on ühingu põhieesmärk.

2023. aastal osales Ennetustegevuse Keskus kahes projektis, mis on seotud Pere Lahendusringi metoodika tutvustamise ja edasiarendamisega Eestis.

Tegevused, mida 2023.a selleks läbi viidi: (cid:127) PLR koordinaatorite toetamine: jätkati juba töötavate PLR koordinaatorite supervisioonide ja kovisioonide läbiviimist; (cid:127) Kohtumised kohalike omavalitsustega ja erinevate organisatsioonidega PLR tutvustamise ja koostöö planeerimise teemadel; (cid:127) Koostöö kohalike omavalitsustega: sõlmiti koostöölepingud mitme omavalitsusega PLR juhtumite läbiviimiseks KOVis; (cid:127) Osaleti eraldi boksiga elustiili- ja peremessil Ilu ja Motoexotica 2023 PLR meetodi tutvustamiseks ja info jagamiseks; (cid:127) Osaleti jalgrattaretkel „Hoiame üksteist ja liigume koos“ korraldaja ja koostööpartnerina; (cid:127) Viidi läbi PLR juhtumeid Sõjapõgenikele vaimse tervise teenuste ja kogukondliku toe toetuse vahenditest.

Projektid, milles 2023.a. osaleti: (cid:127) Riigi Tugiteenuste Keskuse Norra projekt „Pere Lahendusringi“ (PLR) meetodi arendamine ja rakendamine taastava õiguse lähenemisena“; (cid:127) Sotsiaalministeeriumi partnerlusprojekt „Koostöös laste ja perede heaks“ 2023-2024 on Ennetustegevuse Keskus Sotsiaalministeeriumi poolt rahastatava strateegilise partnerluse projekti „Koostöös laste ja perede heaks!“ partneriks. Projekti raames viiakse ellu mitmeid PLR arendamise ja rakendamisega seotud tegevusi, kuid põhieesmärgiks on välja töötada mudel, kuidas integreerida PLR meetod Eesti sotsiaalsüsteemi.

2023. aastal jätkub PLR koordinaatorite praktika toetamine individuaalsete supervisioonide ja kovisioonide näol. Jätkuvalt otsitakse võimalusi meetodi edasiarendamiseks ja juurutamiseks Eestis.

Day-Lee Holm

Juhatuse liige 29.06.2024

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.