SELTS S.E.L. TRIBUNALS SOCIETY MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 64 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

SELTS S.E.L. TRIBUNALS SOCIETY MTÜ hetkeolukord

Juba 64 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

SELTSi eesmärk on vaidluste lahendamise kohtuväliste organite alase uurimistöö, arendamise ja toetamise, menetlusõiguse õigusteadusliku uurimise ja edasiarendamise ning valdkonna asjatundjate koondamise kaudu edendada õiguskorda ja õigusrahu.

SELTS ühendab vaidluste lahendamise menetluste alal kogenud asjatundjaid ja praktikuid, lepitajaid, vahekohtunikke, vaidluste lahendamise organeid ja organisatsioone ja nende esindajaid ja liikmeid ning vaidluste lahendamise õigusele spetsialiseerunud õigusteadlasi, moodustab rahvusvahelisi uurimisrühmi, teostab ja toetab võrdlev-õiguslikku ja muud uurimistööd vaidluste lahendamise õiguse alal, teeb avalikes huvides või oma liikme taotlusel ettepanekuid menetlusseaduse, vaidluste lahendamise organite reglementide ja muude regulatsioonide parandamiseks, korraldab konverentse ja seminare, annab välja väljaandeid ja avaldab artikleid ning teeb koostööd teiste õigusala organisatsioonidega.

Aruande perioodil ei toimunud majandustegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.