TEHNIKASPORDIKLUBI IMEDEPÕLD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TEHNIKASPORDIKLUBI IMEDEPÕLD MTÜ hetkeolukord

Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

,,Imedepõllu'' sõprade seltsingu baasil loodi 01.01.2013 MTÜ Tehnikaspordiklubi ,,IMEDEPÕLD'', mis kanti registrisse 27.03.2013.

KLUBI EESMÄRGID JA TEGEVUS

Klubi tegevuse eesmärkideks on: * tehnikaspordi edendamine ja propageerimine, täiskasvanutele tehnikaspordi harrastamiseks võimaluste loomine ning noorte kaasamine ja juhendamine; * murdmaasõidukitest huvitatute ühendamine, teadmiste vahendamine ja kogumine nimetatud sõidukite kohta; * murdmaasõidukitega seonduvate tegevuste propageerimine ja oma tegevuse kandepinna laiendamine; * klubi liikmete ühistest huvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine; * klubi liikmete ühiste huvide esindamine riigi- ja omavalitsusasutuste ning täitev-, seadusandlike- ja kohtuvõimudega suhtlemisel; * mootorsõidukite, nende varuosade ja lisavarustuse taaskasutamise ning keskkonnasõbraliku käitlemise propageerimine.

Igakülgne antud valdkonnale kaasa aitamine ja tegevuseks soodsate tingimuste loomine.

KLUBI MAJANDUSTEGEVUS

MTÜ Tehnikaspordiklubi "IMEDEPÕLD" 2023. aasta tulem majandustegevusest oli -225 eurot. Annetusi aruandeaastal ei laekunud. MTÜ Tehnikaspordiklubis "IMEDEPÕLD" on 2 juhatuse liiget.

2024. aastal plaanib ühing jätkuvalt arendada klubi tegevust ja korraldada uusi üritusi murdmaasõidukihuvilistele.

Põhirõhk jääb Tehnikaspordiklubi "IMEDEPÕLD" tugevdamisele organisatsioonina ja liikmeskonna laiendamisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.