RC PÄRNU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritu

RC PÄRNU MTÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing RC Pärnu on asutatud juulis 2013.a. avalikes huvides.

Asutajateks ja finantseerijateks on eraisikud, kes ise tegelevad motoriseeritud mudelite loomise ja katsetamisega.

Mittetulunduühingu eesmärk on arendada Pärnus raadio teel juhitavate autodega (RC autod) ja muude mudelitega tegelemist, äratada noortes tehnikahuvi, meelitada lapsed arvuti tagant ja virtuaalmaailmast tagasi õue reaalaega ja tegelikku maailma. Õpetada neid ka oma kätega midagi tegema, remontima ja uusi lahendusi ning tehnoloogiaid leiutama. Ennetada läbi mõtestatud ja sihikindla tegevuse võimalikku sõltuvust tubakast, alkoholist, narkootikumidest, huligaansusest ja anda reaalseks eluks ning tööks vajalikke oskusi ja harjumusi.

Populaarsuse kasvu korral on võimalik ka võistluste läbi viimine RC Pärnu MTÜ poolt.

Aruandeperioodil on tegeldud põhikirjalise tegevusega raadio teel juhitavate autode ( RC autode) treening- ja võistlusrajal, mis on avatud kõigile soovijatele Pärnus ,Kibuvits 5A .

Aruande perioodil MTÜ-s töötajaid ei olnud ja palka ei makstud.

Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud, soodustusi ei ole ette nähtud.

Mittetulundusühing RC Pärnu on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.