KAARMA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 339 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

KAARMA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 339 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kaarma Spordiklubi asutati 2013a., eesmärgiks arendada Kaarma valla sporditegevusi, nii noorte - , täiskasvanute, kui ka tervise – ning tegevspordis.

Kuna 2014a. lõpul ühinesid Kaarma - , Kärla - , Lümanda Vald ühtseks Lääne-Saare Vallaks, muutus meie eesmärk – tagada Kaarma piirkonna esindatus ja edukus, nii noorte kui ka täiskasvanute seas.

2016a. ühines Kaarma Spordiklubi Eesti Spordiregistriga, liitusime ka Saaremaa

Spordiliiduga.

2018a. moodustasid Saare maakonna vallad ühise Saaremaa valla .

Nagu muutuses on ühiskond, on muutuses ka Kaarma Spordiklubi. 2017a. lõpul katkes koostöö nii eelkäia Lääne-Saare vallaga, koostööd uue Saaremaa vallaga ei tekinud.

2022a asutus Kaarma Spordiklubi avalduse alusel välja Saaremaa Spordiliidust.

Muid tegevusi 2023 a. ei toimunud.

2024a. üritame leids eesmärki ja suunda, et kas ja kuidas organiseerida oma tegevust.

Tarvo Pihlas

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.