MAGDALEENA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

MAGDALEENA MTÜ hetkeolukord

Juba 198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal täitus MTÜ Magdaleenal ja Magda Misjonipoel kümnes tegutsemisaasta. MTÜ Magdaleena juhatuses on kaks liiget – Jaana Maria

Unga ja Reelika Raudsepp. MTÜ Magdaleenas rohkem liikmeid ei ole. MTÜ palgal oli 2023. aasta augusti lõpuni Malle Seli ning sama aasta oktoobri lõpuni Reelika Raudsepp ja Jaana Maria Unga. Alates novembrist palgalisi töötajaid ei ole ning MTÜ tegevus on vabatahtlikkuse alusel.

MTÜ Magdaleena pidas Tallinnas, aadressil Tammsaare tee 89 kasutatud asjade kauplust nimega Magda Misjonipood, mille sulgesime 31.10.2023 seoses rahaliste raskustega. Edasine tegevus jätkub e-poena magdamisjonipood.ee.

Poe tulu kasutatakse EELK Mustamäe Maarja Magdaleena kiriku ehituse ja koguduse töö heaks ning Peeteli kiriku Sotsiaalkeskuse ja lastega perede toetamiseks. 2023. aastal osalesime ja aitasime korraldada Mustamäe Kirikupäeva „Eluleib“. Seoses füüsilise poe sulgemisega annetasime palju kaupa sarnastele heategevuslikele poodidele, paljulapselistele peredele, Ukraina abivajajatele ja paljudele teistele. Mitme kuu jooksul jagasime palju tasuta riideid ja muid vajalikke esemeid nii peredele kui abivajajatele.

Teeme koostööd Mustamäe Linnaosavalitsuse lastekaitseosakonnaga, MTÜnga Do Good, Nõmme turvakoduga, Peeteli kiriku

Sotsiaalkeskusega, Toidupangaga, Tallinna Vanglaga ning erinevate üksikisikutega, kelle kaudu me saame infot abivajajatest. 2023. aastal jätkasime ka EELK Rapla koguduse kasutatud asjade poekese toetamist kaubaga. Mustamäe koguduses ei ole hetkel võimalik riideabi regulaarselt jagada, kuid MTÜ Magdaleenal on valmidus toetamist jätkata, kui koguduse ruumidele saab kasutusloa. Paljud abivajajad said riideid ka tasuta asjade jagamistelt nii vahekoridoris asuvast riidekonteinerist kui tasuta asjade päevadelt. Kehvem kaup läks Tammsaare

Keskuses asuvale Pesaleidja kasside turvakodule või käsitöömaterjalideks. Mõni üksik ese on selline, mis tuleb otse prügikasti visata, kõik ülejäänud kauba saame kas müüa, annetada või taaskasutada. 2023. aastal ei viidud riideid jäätmejaama.

1. aastal jätkasime MTÜ Magdaleena liikmetega ka taaskasutatud toodete müümist, peamiselt valmistasime ise kaltsuvaipasid, heegeldatud korve, suviseid pikki seelikuid ja riidest kotte. Mõned käsitöömeistrid annetasid meile ka omatehtud kaupa, et saadud tulu laste heaks kasutada.

2023. aastal oli MTÜ tulumaksusoodustusega ühingute nimekirjas. Alates 2023. aasta novembrist ei ole MTÜ Magdaleena enam käibemaksukohuslane.

Poe kaup tuleb kogu ulatuses annetustest. Tammsaare teel asuvasse kauplusesse saime 2023. aastal peamiselt müügiks vajaliku kauba kohalikelt annetajatelt. E-poe kaup on valdavalt eelmiste perioodide sorteeritud laovaru. Väga kvaliteetset kaupa võtame jätkuvalt vastu ka annetustena. Kuna 2017. aastal jõustus seadus, mis piirab tasuta kilekottide jagamist ostjale, on ka Magda Misjonipoes müügil kilekotid ja selle alernatiivina riidest kotid. Palju saame kasutada taaskasutatud kotte ja pakkevahendeid.

Reklaamiks kasutame peamiselt Facebooki Magda Misjonipoe lehekülge. 2024. aasta veebruari seisuga on lehel üle 8700 jälgija. Alates 2023.

aasta detsembrist on MTÜ Magdaleenal e-pood nimega magdamisjonipood.ee ning paralleelselt tehakse reklaami ka Magda Misjonipoe

Facebooki lehel.

Magda Misjonipood nii füüsilise poe kui e-poe vormis on kanaliks MTÜ põhikirjaliste tegevuste teostamisel. Poe abil on võimalik korraldada administratiivne pool ning koguda kaupa ja raha vajalike tegevuste teostamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.