SPORDIKLUBI ANIJA UNITED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SPORDIKLUBI ANIJA UNITED MTÜ hetkeolukord

Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

1. Organisatsioon 1.1.Juriidiline staatus

Spordiklubi Anija United on mittetulundusühing, mis on tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirjas.

1.2.Spordiklubi liikmeskond ja üldandmed 31.12.2023. a. seisuga on Spordiklubil Anija United 78 liiget 1.3. Spordiklubi juhatuse tegevus

Spordiklubi Anija United juhatusse kuuluvad Mihkel Kuuse, Jaanis Väinaste ja Edvin Härgin.

Spordiklubi juhatus tegutses 2023. aastal koosolekute, telefoninõupidamiste ja meilivahetuse vormis.

Valdav tegutsemisvorm oli põhikirjast lähtuva või muu teema algatamine juhatuse liikme poolt, millele järgnes tavaliselt koosolek.

1.4. Hooaja vältel oldi aktiivsed spordiklubi tegevuste kajastamisel kodulehel (www.anijaunited.ee), Facebookis (www.facebook.com/anijaunited), kust võib leida kokkuvõtted iga toimunud liiga-, sõprusmängu ning turniiri kohta, kus spordiklubi osales. Mõne liigamängu kohta võib leida videokokkuvõtte Youtube'ist (www.youtube.com/anijaunited). Spordiklubi tegevust kajastati laialdaselt ka Ida-Harju nädalalehes Sõnumitooja.

2. Spordiklubi peamised tegevused 2023

Spordiklubi täitis 2023. a oma põhikirjalisi ülesandeid, mille tähtsamateks tegevusteks olid: 1. osalemine Eesti jalgpalli meistrivõistlustel (3. liiga, U12 liiga, U11 liiga) 2. jalgpalliturniiri Sohvik Cup 2023 korraldamine rahvajalgpalli ja 3.-4. liiga klubidele; 3. jalgpallitreeningute korraldamine spordiklubi lastele ja harrastajatele; 4. uue treeningvarustuse soetamine spordiklubi liikmetele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.