TAMMISPÄÄ KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 194 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TAMMISPÄÄ KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 194 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tammispää Külaselts on seltsingu Tammispää Vaim järglane, mis tegutses külarahva huvides juba 2004. aastast. MTÜ jätkab seltsingu poolt püstitatud eesmärkide täitmist ja tegevuste elluviimist, külarahvale ürituste korraldamist, heakorratalgute läbiviimist, et suurendada Tammispää külaelanike ühistunnet, tugevdada külavaimu ja õhutada erinevaid põlvkondi koostööle. Tammispää Külaseltsi eesmärkideks on Tammispää küla elanike ühishuvide kaitsmine ja esindamine, vallaelanike ühistunde ja koostöö suurendamine, ühistegevuse arendamine ning üldise vaimsuse tõstmine. Juba mitmendat korda rajasid vabatahtlikud päästjad Lohusuusse laste rõõmuks liuvälja. Kevadel korrastasime Venemetsa parkla puhkeala ja kergliiklustee äärse ala. Tänu Mustvee Vallavalitsuse, Tammispää Külaseltsi ja Päästeameti koostööle tagavad Lohusuu piirkonna vabatahtlikud päästjad kogukonnale peaaegu 24/7 turvalisuse. Vabatahtlikega liitus 2 uut päästjat. 2024. aastal planeeritakse järgmisi tegevusi: (cid:127) Kevadised heakorratööd (cid:127) Tammispää küla aastapäeva tähistamine (cid:127) Vabatahtlike päästjate valves oleku tagamine 24/7 (cid:127) Päästetehnika ja päästeauto parendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.