ERILINE MAAILM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 695 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommente

ERILINE MAAILM MTÜ hetkeolukord

Juba 695 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal tegeles MTÜ mitmekesise projektitegevusega, toetades oma liikmete tööd, korraldades avalikke üritusi ja koolitusi ning organiseerides erinevaid üritusi lastele. MTÜ viis läbi rahvusvahelisi ja kohalikke projekte, keskendudes kogukonna arengule ja sotsiaalsete probleemide teadvustamisele. Lisaks pakuti koolitusi õpetajatele, tugispetsialistidele ja noorsootöötajatele, aidates neil arendada uusi oskusi ja teadmisi.

Lõpetasime suure kahe aasta pikkuse rahvusvahelise projekti "Happy School KA2" Erasmus+ programmi raames. Projekti tulemusena loodi platvorm, kus lasteasutused saavad läbi viia testimisi kogu asutuse vaimse tervise teemal ja saada praktilisi nõuandeid.

Aasta jooksul korraldati 3 noortevahetust rahvusvahelisel tasandil noortele vanuses 13 kuni 22 aastat. Kõik grupid olid mitmetasandilised, hõlmates osalejaid erinevatest elukohtadest, erinevatest usutunnistustest, erivajadustega ja ilma nendeta ning nii edasi.

Aastal 2023 toimus esmakordselt foorum "Lapsed VS Vanemad", mille eesmärgiks oli luua turvaline keskkond, kus eri põlvkondade esindajad saavad arutada "tundlikke" teemasid ja leida keeruliste küsimuste lahendusi.

Me saime Erasmuse Eesti agentuurilt auhinna silmapaistva panuse eest eri tasemega noortegruppidega töötamisel.

Aktiivsesse töösse kaasati 2023. aastal 7 meeskonnaliiget ja üle 600 sihtrühma kuuluvat inimest mittetulundusühingust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.