LOOSI KANDI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommente

LOOSI KANDI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 25 korda.

Tegevusaruanne 2023

Loosi kandi selts loodi 2014. aastal. 2023. aasta lõpu seisuga on Loosi Kandi Seltsil 19 liiget.

Loosi Kandi Seltsi tegevuse eesmärgiks on Loosi kandi (Loosi, Ortuma, Sutte, Puutli, Lindora, Tabina, Mäe-Kõoküla) seltsielu elavdamine, looduse ja kultuuripärandi säilitamine ja kandi harmoonilisele ning jätkusuutlikule arengule kaasaaitamine; sotsiaalse, majandusliku ja kultuurilise taristu edendamine ning piirkonna elanike huvide esindamine ja kaitsmine.

2023. aasta oli täis toredat toimetamist.

Loosi kandi seltsi eestvedamisel ja paljude kogukonnaliimete abiga tehti palju ära. Toimusid mitmed talgud, et korrastada mõisaparki ja seltsiruume. 2023. oli üks kolimise, koristamise ja sisustamise aasta!

Ka ürituste korraldamine oli tõeline meeskonnatöö - igaüks panustas just sellega, mida ta kõige paremini oskas. Koos toimetamine andis mõnusa kokku kuulumistunde ja teadmise, et siinne seltsielu on elav!

Eelmisel aasta tippüritusteks olid naistepäeva pidu, kevadlaat, emadepäeva pidu, jaanituli, kodukandipäev, laste matk, isadepäevapidu, jõuluhõnguline muuseumitundi Karilatsi Vabaõhumuuseumis.

Ja mida me teeks ilma imelise Loosi näiteringita?! Nende muhedalt lõbusad palad rikastavad pea iga üritust, mis siin kandis toimub.

Tegevused said teoks tänu seltsiliikmetele, Loosi näiteringi rahvale, abilisetele, eestvedajatele ning Kohaliku omaalgatuse programmile ja Võru vallale, sest ilma nende toetuseta, oleks väga keeruline elluviia kõiki neid ideid ja leevendada kogukonna vajadusi.

Investeeringud

Seltsisaal lagi remonditi ja paigaldati uued valgustid ning endised raamatukoguruumid on saanud tuletõrjevalvesüsteemi. Lisaks on selts saanud juurde pop-up telgid, mikrofoni ning mobiilsed välilaudade komplektid.

2024. aasta suuremateks tegevuseks on endise raamatukogu ukse vahetus, seltsisaali uute kardinate ost ja paigaldus ning kõlakoja puitpõranda ja piirete taastamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.