Rohkema info nägemiseks:

LOOSI KANDI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 305; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LOOSI KANDI SELTS kohta arvamuslugu!"

LOOSI KANDI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 25 korda.

Tegevusaruanne 2022

Loosi kandi selts loodi 2014. aastal. 2022. aasta lõpu seisuga on Loosi Kandi Seltsil 19 liiget.

Loosi Kandi Seltsi tegevuse eesmärgiks on Loosi kandi (Loosi, Ortuma, Sutte, Puutli, Lindora, Tabina, Mäe-Kõoküla) seltsielu elavdamine, looduse ja kultuuripärandi säilitamine ja kandi harmoonilisele ning jätkusuutlikule arengule kaasaaitamine; sotsiaalse, majandusliku ja kultuurilise taristu edendamine ning piirkonna elanike huvide esindamine ja kaitsmine.

2022. aasta oli täis toredat toimetamist.

Mais toimusid: „Teeme ära“ talgupäev, mille raames korrastati seltsiruume, mõisaparki ja laoti puid puukuuri; Kevadlaat, kus kaubeldi taimede erinevate toodetega. Laadameeleolu aitas üleval hoida Toomas Ojasaare lõõtsamäng; Emadepäevapidu, kus esinesid Folk Duo- Ülle Kool ja

Esta Ruusmann ning lõbusaid vahepalasid esitas Loosi näitering.

Juunis toimus meeleolukas jaanituli koos Toomas Anni, Laulustuudio Tähe Viis laululaste ja Loosi näitering A. Pajori etendusega "Härrad kosilased".

Augustis toimus suvelõpupidu koos ansambliga „Hea Tuju ja vahva Loosi kandi meeste mototehnika näitus. Lapsi rõõmustas batuut. Novembris toimusid isadepäevapidu koos Katrin&Meelis Duoga ja lõbusaid vahepalasid pakkusid Loosi näiteringi rahvas ning toimus ka Inga Lunge koolitus

Loosi näiteringile.

Toimus ka Loosi kandi lastele matk Valgesoosse ja kogupere jõulupidu Loosi kandi peredele. Jõulupeol saime kuulda meeleolumuusikat teeb ansambel Trio Vegetalt ja toredaid vahepalasid ehk talvejutte pajatas Triinu Guerrin. Koos meisterdati taaskasutatavast materjalist jõuluehteid ja toimus ka vahvama piparkoogi valmine.

Investeeringud

Seltsi saal sai endale juurde 56 tooli ja toolide transpordikäru ning helitehnikat. Lisaks paigaldati tegelustoa uks ja taastati selle ümbrus.

Raamatukogu 2022. aasta märtsis vahetus Loosi raamatukogu juhataja. Alates 14.märtsist toimetas uue juhatajana raamatukogus Mari Viiard. Kevadkuudel märtsist juunini oli Loosi Mõisa pargis ja raamatukogus vilgas külastatavus eelkooliealiste laste näol. Raamatukogu juhataja kutsus kogukonnas olevaid koduseid emasid ja eelkooliealisi lapsi raamatukokku koos aega veetma. Üheskoos tehti arendavaid tegevusi mõisa pargis ning raamatukogu väikelaste kirjandus sai rohkelt kohalkasutust.

Maikuus toimus Loosi raamatukogu juhataja eestvedamisel kunstiteraapia kohtumine, kuhu olid oodatud lapsevanemad koos lastega. Kohtumise eesmärk oli avastada raamatukogus ja selle ümbruses pakutavaid huvitegevusi. Kohtumine sai väga positiivset tagasisidet.

Augustikuus tuli päevakorda raamatukogu tegevuse jätkamine. Mitmete läbirääkimiste tulemusena otsustati Loosi raamatukogu sulgeda eelkõige kõige vähese külastatavuse ning sellest tingituna juhataja madal motivatsioonitõttu töö jätkamiseks. Raamatukogu tegevus lõpetati oktoobris 2022.

Loosi raamatukogu täienes 2022.aastal 45 teaviku võrra, millest 1 oli annetus.

Seoses tegevuse lõpetamisega 2022. aastal kanti Loosi raamatukogus maha 4484 teavikut, millest 662 anti üle teistesse Võru valla raamatukogudesse.

Loosi raamatukogu kokkuvõttev statistika 1.01.2022 - 31.10.2022: Uued lugejad 12, ümberregistreeritud lugejad 40, külastusi 345, laenutusi 456, päringud 40.

2023. aasta suurmateks investeeringuteks on telkide ost ja raamatukogu ruumide kohandamine seltsitegevuse tarbeks. Lisaks alustatakse tegelustoa ruumi vabastamisega ja vallale tagastamisega.

LOOSI KANDI SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.