EESTI DISCGOLFI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

EESTI DISCGOLFI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Discgolfi Liit (ametliku lühendina EDGL, edaspidi kasutatud - Liit) on vaba algatuse alusel avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutsev heategevuslik vabatahtlik ühendus, mille põhitegevus on suunatud discgolfi arendamisele Eestis. Liidu ingliskeelseks nimetuseks on – Estonian

Discgolf Association. Liit, kui spordialaliit spordiseaduse tähenduses on discgolfi harrastavate eraõiguslikest juriidilisest isikutest spordiklubide üleriigiline ühendus, kellel on ainuõigus korraldada üleriigilisi meistrivõistlusi ning anda vastavaid tiitleid.

2023 Tegevusaruanne (cid:127) Tiitlivõistluste ja EDGL-i karikasarja korraldamine – kokku 14 võistlust; (cid:127) Maailmameistrivõistlustele 4 sportlase lähetamine (Kristin Tattar, Silver Lätt, Keiti Tätte ja Albert Tamm).

(cid:127) Euroopa meistrivõistlustel 20 liikmelise koondise välja panek. Lisaks Euroopa meistrivõistluste toetamine, asukohaks Eesti; (cid:127) Eesti seenioride meistrivõistlustele koondise lähetamine; (cid:127) Eesti Discgolfi Liidu 2023. a majandusaasta aruanne koostamine; (cid:127) Koostöös Eesti Koolispordi Liiduga (edaspidi EKSL) koolidevahelised võistlused; (cid:127) Koostöös Spordikoolituse ja –teabe SA-ga treenite kutse välja andmine; (cid:127) Aktiivne suhtlemine ajakirjandusega; (cid:127) EDGL-ile koostööpartnerite otsimine, (cid:127) Koostöö Sportlandiga koondise riietamisel ja hooaja kinkekaartide soetamisel; (cid:127) EDGL-i võttis 1. augustist tööle peasekretäri. Detsembris valiti uus juhatus järgmiseks kolmeks aastaks.

2024 Tegevused (cid:127) Tiitlivõistluste ja EDGL-i karikasarja korraldamine – kokku 14 võistlust; (cid:127) EDGL karikasarja PRO ja AM etapid ühtlustada. Sari koosneb 4 etapist ja finaalist; (cid:127) Tiimide MMile koondise lähetamine; (cid:127) Maailmameistrivõistlustele vähemalt 5 sportlase lähetamine: (cid:127) Eesti Discgolfi Liit 2023. a. majandusaasta aruanne; (cid:127) Liikmeskonna suurendamine, uus litsentsi süsteem koostöös piletikeskusega ning kindlustus Salvast.

(cid:127) Discgolfi koolide vaheline võistlus SNÄP aprill-mai 2024 (cid:127) Koostöös Spordikoolituse ja –teabe SA-ga treenerite kutsestandardite koostamine ja järgmiste tasemete koostamine.

(cid:127) Aktiivne suhtlemine ajakirjandusega (cid:127) EDGL-ile koostööpartnerite otsimine ja nimisponsor kohtade leidmine.

(cid:127) EDGL-i Gala korraldamine veebruaris.

(cid:127) Koostöö Sportlandiga Koondise riietamisel ja hooaja kinkekaartide soetamisel.

(cid:127) EDGL-i kodulehe info päevakohane hoidmine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Selgusid EDGL karikasarja meistrid

Septembri viimasel nädalavahetusel autasustati Kõrvemaal PRO ning AM üldarvestuse võitjaid ja peeti matchplay formaadis finaalvõistlus.
The post Selgusid EDGL k
discgolfiliit.ee

KUULA I Tiiaeg. Taaniel Mehine maailmameistriks tulemisest

Discgolfiteemalise podcasti
discgolfiliit.ee

Konkurss ETMV ja EHTMV korraldaja leidmiseks

Eesti Discgolfi Liit kuulutab välja konkursi 2025. aasta Eesti Talviste Meistrivõistluste ning Eesti Harrastajate Talviste Meistrivõistluste korraldamiseks. 
Th
discgolfiliit.ee

Tradehouse Noorsportlase Stipendium 2024: kandideerimine on alanud

Tradehouse toetab igal aastal lootustandvaid noorsportlasi, et edendada nende ettevalmistust ja osalemist nii kohalikel kui ka rahvusvahelistel spordivõistluste
discgolfiliit.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.