TARTU VALD, RAADI ALEV, PÄRNA ALLEE 18 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU VALD, RAADI ALEV, PÄRNA ALLEE 18 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu vald, Tila küla, Pärna allee 18 korteriühistu moodustati 05. juunil 2015.aastal. KÜ tegevuse eesmärk on ridaelamu ja selle juurde kuuluva territooriumi ühine majandamine ja haldamine ning elanikele kommunaalteenuste vahendamine. Korteriühistu on mittetulundusühing.

Ühistusse kuulub 8 korterit. Ühistu liikmeteks on 8 füüsilist isikut - igast korterist üks korteriomanik. Korterelamu valmis 2014.aastal.

Remondifondi kogutud vahendeid kasutati 2022. aastal 1700 euro mahus varikatuste remontimiseks (katte uuendamiseks). KÜ 2022.a majandusaasta lõppes tulemiga 243 eurot.

2022.a toimus üks üldkoosolek, kus kinnitati 2021.a majandusaasta aruanne ning otsustati suurendada hooldus- ja remonditasude kogumist järgnevalt - hooldustasu 20 eurot ja remondifondi 15 eurot iga korteri kohta igakuiselt ning jagada 2022.a veekadu (maja üldveearvesti ja korterite veearvestite näitude järgi tarbitud vee koguse vahe) ning veepehmendusseadme külma vee kulu korterite vahel võrdselt.

Korteriühistu tööd korraldab 2-liikmeline juhatus. Korteriühistul ei olnud aruandeperioodil palgalisi töötajaid ning juhatus antud perioodi eest tasu ei saanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.