HALINGA RAHVASPORDI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

HALINGA RAHVASPORDI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Halinga Rahvaspordi Seltsi eesmärkideks on spordiliikumise elavdamine ja sportliku ühistegevuse arendamine. Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: koolituste ja teabepäevade korraldamine, sportlike ja kultuuriliste ürituste korraldamine, laagrite korraldamine, võistluste ja turniiride korraldamine.

Halinga Rahvaspordiselts korraldas 2023. aastal Pärnu-Jaagupi discgolfi võistlussarja, kus kolmel etapil osalesid Pärnumaa ja teiste valdade kettagolfarid. Võistlus on igal aastal oodatud sündmus. Proovile saavad end panna nii koolinoored kui ka juba professionaalsed mängijad.

Liikumisaasta raames korraldasime orienteerumisõhtu, väljasõidu Mukri rabasse, kutsusime külla endise tippsportlase Virge Naerise ja koolilastele Psühhobuss OÜ. Loengud olid väga põnevad ja harivad. Kahjuks lükkusid edasi 2024.aastasse lauamängudeõhtu kuna ei leitud ajagraafikus õiget aega. Kehvade ilmastiku tingimuste tõttu jäi ära suusaüritus. Üldjuhul planeeritud tegevused kõik toimusid ja korraldajad ning osavõtjad jäid toimunuga väga rahule.

2023. aastal esitati kaks toetusetaotlust 1) Pärnumaa Spordiliit 400 eurot Pärnu-Jaagupi discgolfi võistlussarja läbiviimiseks. Üritus toimus ja kogusumma 400 eurot kasutati sihipäraselt.

2) Pärnumaa Omavalitsuste Liit 2 101 eurot ja Põhja-Pärnumaa Vallavalitsus 395 eurot omaosalusena, mis teeb kokku 2 496 eurot projekti

Liikumisaasta Pärnu-Jaagupis „Püsime terved ja aktiivsed!“ läbiviimiseks. Projekti abikõlblikkuse perioodi alguskuupäev oli 03.04.2023 ja lõppkuupäev 03.04.2024. Kuna projekti tingimused täideti 2024.aastal, mil projekt lõppes, siis kajastatakse 2023.aastal laekunud toetus kohustisena bilansis ja toetusega seotud kulud bilansis varana ehk ettemakstud kuludena. 2024.aastal kantakse antud toetus tuludesse ja tehtud kulud kuludesse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.