LAIMJALA LOODUSSÕPRADE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 376 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

LAIMJALA LOODUSSÕPRADE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 376 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Laimjala Loodussõprade Selts on avalikes huvides tegutsev organisatsioon.

Ühingu eesmärgiks on looduse hoidmine ja kaitsmine, Laimjala kultuuri- ja loodusloo hoidmine, jäädvustamine, tutvustamine ning arendamine vastavalt loodushoiu headele põhimõtetele.

Laimjala Loodussõprade Selts asutati 03. märtsil 2016. aastal Laimjala Loodussõprade seltsingu õigusjärglasena, seltsil on 21 tegevliiget ja 10-15 toetajaliiget.

Laimjala Loodussõprade Selts oli ka 2023 aastal väga tegus.

Kogu aasta jooksul hooldasime Debora Vaarandi kuju ja selle ümbrust. Toimusid talgud.

Seltsi liikmed teostasid loodusvaatlusi kogu aasta vältel.

1. mail toimus juba kuuendat korda tradistiooniline kevadmatk, seekord Kahtla laidu botaanik Elle Roosaluste juhtimisel.

Edukalt sai lõpetatud meie kandis sündinud luuletaja Olga Säreli alias Myosotise luulest inspireeritud viiside lindistamise projekt. Selle tulemusena valmis plaat "Saaremaale" ning selts korraldas 11. augustil Laimjala mõisapargis ürituse "Luuleöö".

Seltsi liikmed osalevad tuntud lastekirjaniku, muusiku ning kunstniku Henno Käo elu tutvustava filmi loomises.

2024. aastal jätkab selts oma tavapärase tegevusega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.