Rohkema info nägemiseks:

LAIMJALA LOODUSSÕPRADE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 353; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAIMJALA LOODUSSÕPRADE SELTS kohta arvamuslugu!"

LAIMJALA LOODUSSÕPRADE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 353 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Laimjala Loodussõprade Selts on avalikes huvides tegutsev organisatsioon.

Ühingu eesmärgiks on looduse hoidmine ja kaitsmine, Laimjala kultuuri- ja loodusloo jäädvustamine ja hoidmine, tutvustamine ning arendamine, vastavalt loodushoiu headele põhimõtetele.

Laimjala Loodussõprade Selts asutati 03. märtsil 2016. aastal Laimjala Loodussõprade seltsingu õigusjärglasena, seltsil on 21 tegevliiget ja 10-15 toetajaliiget.

Laimjala Loodussõprade Selts oli ka 2022 aastal väga tegus. Toimusid erinevad sündmused ja osalesime koostööpartneritena mitmes projektis.

Kogu aasta jooksul hooldasime Debora Vaarandi kuju ja selle ümbrust. Toimusid talgud.

30.aprillil toimus Volbriöö tradistsioone tutvustav lõkkeõhtu, kohtumine kirjanike Valdur Mikita ja Jaak Urmetiga.

1. mail toimus juba 5. korda tradistiooniline kevadmatk , seekord Valjala maadele, Väkra ohvrihiide jm.. Sündmustel osalejaid oli üle 60-70.

27. juunil toimus koostöös Laimjala raamatukoguga kontsert Laimjala mõisa trepil.

Seltsi liikmed osalevad tuntud lastekirjaniku, muusiku ning kunstniku Henno Käo elu tutvustava filmi loomises.

Käimas on XX sajandi alguses meie kandis sündinud luuletaja Olga Säreli alias Myosotise luulest inspireeritud laulude lindistamise projekt.

Kaunis Laidunina tuletorn sai tutvustava infotahvli meie MTÜ tegevuse tulemusel. Majakas on Saareküla -Sääremäe – Laidunina uuendatud matkaraja lõpp-punkt.

Loodusvaatlusi teostasime samuti kogu aasta vältel.

2023. aastal jätkab selts oma tavapärase tegevusega.

LAIMJALA LOODUSSÕPRADE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.