KADRINA MAANAISTE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 168 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

KADRINA MAANAISTE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 168 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kadrina Maanaiste Selts on avalikes huvides tegutsev organisatsioon. MTÜ Kadrina

Maanaiste Selts alustas tegevust 15.aprillil 2016 aastal.

Ühingu eesmärgiks on ajaloolise Kadrina kihelkonna traditsioonide hoidmine ja tutvustamine ning naiste ja sotsiaalselt vähemkaasatud isikute toetamine kogukondlike tegevuste kaudu.

Panustasime erinevate omavalitsuse ja kolmanda sektori ettevõtmiste korraldamisesse, organiseerides suupistelaudu ja ürituste läbiviimist. Vastavalt kokkuleppele Kadrina vallaga jätkab Kadrina Maanaiste Selts rahvatantsurühma “Kahevahel” ja “Vöökudujad” tegevuse korraldamist ja juhendamist. Jätkame korvpallimeeskonna tantsutüdrukute rühma juhendamist.

Ühingu kõrgeimaks organiks on liikmete üldkoosolek. Seltsi tööd korraldab kaheliikmeline juhatus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.