TONI JUDOKOOL EST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 591 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommente

TONI JUDOKOOL EST MTÜ hetkeolukord

Juba 591 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2023

Judokooli majandustegevus 2022.-2023.aastal oli stabiilne, ikka ületasime veel corona-aja tagajärgi. Laste rühmade arv stabiliseerus ja pidev töö jätkus vajalikus tempos. Suveperiood toimus töömeeleolus, treeningud toimusid koondatud rühmade näol ning planeeritud suvelaager korraldatud. Alustasime taas Judokooli enda karikasarja etappide võistluste läbiviimisega, külastasime ka teiste klubide korraldatavaid võistlusi.

Treenerid tõstsid enda kvalifikatsiooni. Lapsed ja täiskavanud sooritasid edukalt vööeksameid.

Majandusliku olukorra parandamiseks proovisime saali osaliselt välja rentida, kuid see sel korral ebaõnnestus täielikult.

Judotreeningud erivajadustega lastele jatkusid Tallinna Tondi Koolis. Korraldasime Eriolümpia Eesti Ühenduse egiidi all Eesti esimese judovõistluse erivajadustega lastele ja noortele. See oli edukas ja otsus on seda tööd kindlalt edasi teha ning koolitada selle valdkonna treenereid ning kohtunikke.

Lasteaedadesse sel aastal me ei läinud. Tänu riiklikele toetustele suutsime kooli elus hoida ning treeneritele palka maksta. Juhatuse arvamus on, et säästuprogramm on toiminud positiivselt. Olukord on stabiilne. Meie õpilased on võimalusel osalenud ka EM Võistlustest ning toonud medaleid, mis hoiab ka Judokooli positsiooni alaliidu klubide edetabelis.

Häid tulemusi on näidanud senioride grupp. Nende head tulemused kannustavad noori eeskuju võtma ja hoolega spordiga tegelema.

Juhatus on arvamusel, et hoiame endiselt nii enda, kui ka õpilaste tervist, toimetame edasi vajaduste põhiselt ning kasvatame tublisid ja terveid judosportlasi ning koolitame vajalikke tatami kohtunikke.

T. Eylandt

Toni Judokool EST MTÜ juhataja

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tere judokad!

Oleme valmis saanud uuema kodulehe kujunduse ja lahendusega uuelt puhtalt lehelt. Teeme siin muudatusi jooksvalt ja oma võimete piires. Mõistvale suhtumisele lo
judokool.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.