Rohkema info nägemiseks:

TONI JUDOKOOL EST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 568; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TONI JUDOKOOL EST kohta arvamuslugu!"

TONI JUDOKOOL EST MTÜ hetkeolukord

Juba 568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Judokooli majandustegevus 2021.-2022. aastal oli corona- ning selle järelkajade tagajärjel mingil määral olukordade ja võimaluste kompav. Laste arv kõikus pidevalt, kuid aasta keskmine arv jäi siiski samale tasemele, mis võimaldab treenerite maksimaalset koormatust. Suveperiood toimus töömeeleolus, treeningud toimusid koondatud rühmade näol ning planeeritud suvelaager korraldatud, kuigi varem planeeritud kavale veidi erinevas formaadis. Hakkasime korraldama ka klubisiseseid turniire ning käima võistlustel ka väljapoole Judokooli. Igati hoidsime kokku. Judotreeningud toimusid põhiliselt peasaalis

Kadaka tee 7, Pirita Majangusgümnaasiumi judosaalis ning Tallinna Tondi Koolis. Tänu riiklikule treenerite palgatoetusele suutsime kooli elus hoida ning treeneritele palka maksta. Juhatuse arvamus on, et säästuprogramm on toiminud positiivselt. Olukord on stabiilne ning juba suudame palju julgemalt tulevikku vaadata. Meie õpilased on osalenud EM-, Baltic Sea Openi-ning teiste klubide poolt korraldatud turniiridel, tuues väljapaistvaid kohti. Koolitame noori judokohtunikke ning tõstame ka enda töövõimekust. Toetame pidevalt õppimishimuliste treenerite ja noorte judokate erialase kompetentsi arengut. Ühised koordineeritud tegevused on kindlustanud hea koha Eesti Judoliidu edetabelis. Oleme arvamusel, et hoiame nii enda kui ka õpilaste tervist. Toimetame edasi säästlikult ning vajaduste põhiselt, hoolides väärikalt järeltuleva põlve eest.

T. Eylandt

Toni Judokool EST MTÜ juhataja

TONI JUDOKOOL EST MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.