LIPA KÜLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 163 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

LIPA KÜLA MTÜ hetkeolukord

Juba 163 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Lipa Küla loodi 20.02.2017.a. eesmärgiga edendada ja toetada piirkondlikku tegevust. MTÜ Lipa Küla tegutseb Raplamaal Lipa külas ja

Raikküla Vabaajakeskuse hoones.

31.12.2023.a. seisuga on liikmeid 22. Juhatus on nelja-liikmeline, liikmetele tasu ei maksta. MTÜ teeb koostööd KOV -iga ja teiste piirkondlike ühendustega.

2023.aastal jätkati LEADER projekti „Kogukonna pärandi kogumine, talletamine ja tutvustamine“ elluviimisega. Projekt jätkub 2024.aastal ning selle projekti omaosalust on aidanud katta Rapla Vallavalitsus.

Samuti jätkus 2023.aastal Leader projekt „Koostöös peitub jõud“. Projektiga alustati 2022.aastal ning selle elluviimine kandub edasi 2024.aastasse. Projekti omaosalust on aidanud katta Rapla Vallavalitsus. Projekti raames läbi viidud üritused: „Naistepäeva stiilipidu“ (11.03.2023); külaesindajate kogemusreis „LEADER programmi tulemused VILJANDIMAAL perioodil 2014-2021“ Võrtsjärve Ühenduse piirkonnas ( 27.-28.07 2023); 2023.aasta Keo küla jaanituli.

Viidi ellu projekt „Hooldatud ja heakorrastatud elukeskkond“, mille raames valmis pargihoolduskava. Projekt on lõpetatud ning seda toetas

Kohaliku Omaalgatuse Programm, omaosaluse katmisega aitas seltsi Rapla Vallavalitsus.

Rapla valla projektitoetuse raames korraldati Raikküla VIII kabeturniir “Meenutades Ülo Pailk´i” ja tähistati teatrikuud Lipa kandis.

Riigieelarvelise toetuse abil soetati piirkonnale kriisiolukordade tarbeks kaks elektrigeneraatorit koos vajalike kaablitega.

2024.aastal plaanib MTÜ Lipa Küla jätkata varem alustatud projektidega ning korraldada kogukonna ühisüritusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.