VÕRU VALD, KOSE ALEVIK, ÜLASE TN 12 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

VÕRU VALD, KOSE ALEVIK, ÜLASE TN 12 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 81 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Võru vald, Kose alevik, Ülase tn 12 korteriühistu kanti registrisse 12.01.2018. Juhatus valiti ja põhikiri kinnitati 28.mai 2023 koosolekul. Seejärel alustas ühistu faktilist tegevust. Korteriühistu põhitegevus on garaažibokside (korteriomandite) ühine majandamine ja liikmete huvide esindamine. Juhatus koosneb kolmest liikmest. Anti Nõlvik, Kalmer Seemann, Kaido Kikas

Majandusaastal tegeleti kinnistu haldamisega, muuhulgas alustati rahakogumist elektripaigaldiste kordategemiseks, telliti elektriprojektid.

2024 on suurematest töödest plaanis teha korda ühistu elektripaigaldis ning teha ka seejarel elektripaigaldise audit. Juhatuse arvates oli/on vaja tegeleda ka katuste kehva olukorraga. Ühe boksi lagi on varasematel aastatel sisse varisenud. Paljudes boksides tuleb laest krohvi ja segutükke. Näha on roostes armatuuri. Olukorra tõsidude hindamiseks plaanib juhatus kaasata spetsialiste saamaks sisendit edaspidistele tegevustele.

Korteriühistu arvete laekumine toimus 2023.aastal enamuses tähtaegselt, hinnanguliselt 20% boksiomanikel on arvete maksmisega probleeme. Aruandeaastal ei olnud korteriühistus palgalisi töötajaid. Juhatuse liikmetele maksti tasu kokku 451 eurot (vt ka lisa 7).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.