TAGARANNA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TAGARANNA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023 aasta tegevused Tagaranna külas.

Külas asuv Rannaaugu sadam sai kevadel järjekordsed tormikahjustused

Külaselts on aktiivselt suhelnud vallaga, et tagada kvaliteetsem sadama muuli kahjustustuste taastamine. Jätkuvalt on suuline kokkulepe Rannaaugu sadamas paatide hoidmise osas-külaselts jälgib ja koordineerib tegevusi, et tagada turvaline paatide hoidmine ja ka jälgida heakorda sadama alal.

Tagaranna külas on iga aastased kokkulepitud kogukonna tegevused,

Külatalgute käigus remonditud lillepaat ja istutatud lilled; korrastatud ja remonditud küla lahvkaplats; heakorratööd sadama alal ja puurkaevu ümbruses Paigaldatud suunaviidad Estonia huku mälestusmärgi juurde, osaliselt ka koostöös vallaga.

8. juulil 2023 toimus V Tagaranna kirjanduspäev. Tagasisidet sellest saime ajalehtedes Sirp ja

Saarte Hääl, Vikerraadios, raadio Kadis ja ajakirjas Looming. Osavõtjaid käis päeva jooksul ligi 300. Eesmärk on ikka olnud tuua Saaremaale esinema tuntud ja põnevaid kirjanikke, pakkuda muusikalist ja kunstilist elamust (näitused, pillimängud, musitseerimine päikeseloojangul mere ääres jne), viimasel ajal on kavas olnud ka lühinäidend. Igal aastal püüame pakkuda midagi uut, üllatus ootab ka järgmisel kirjanduspäeval. Publikult oleme seni oma külalisteraamatusse saanud kõige positiivsemat vastukaja.

Toimus küla jaanituli, muinastulede öö tähistamine ning külaselts aitas korraldada Estonia laevahuku mälestusüritust. Pannileiva valmistamise üritus, mille raames saadakse kokku ühes talus (seekord oli selleks Tõnu talu) ja veedetakse maitsev õhtu kogukonnaga.

Külaselts juhatus andis enda tegevusest ülevaate ka küla üldkoosolekul.

Küla lahvkapäevad (reedel) on kujunenud omamoodi lkülarahva kokkutulekuks, kus toimub ka küla jaoks olulise info vahetamine.

29.07. toimus Mustjala piirkonna külade jalgpall. Tagaranna küla oli esindatud enda jalgpalli meeskonnaga. Küla tiim võitis auhinnalise kolmanda koha.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.