NOORUSLIK SETOMAA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

NOORUSLIK SETOMAA MTÜ hetkeolukord

Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Nooruslik Setomaa alustas tegevust 2018 aastal. Tööd korraldab kaheliikmeline juhatus.

Nooruslik Setomaa eesmärk on: - Pakkuda võimalust tegeleda arendavate tegevustega - Parandada vabaaja tingimusi - Toetada omaalgatuslikke ideid

MTÜ Nooruslik Setomaa tegi koostööd erinevate MTÜ-ga, korraldas noortele koolituspäevi ja viis läbi vaba aja tegevusi.

MTÜ tegi koostööd küla kogukonnaga, viies ellu Setomaa valla külade mängud.

2023. aastal sõlmis MTÜ Nooruslik Setomaa mitmeid partnerluslepinguid, et olla toeks noorte omaalgatuslike projektide teostamisel.

Viidi ellu projektid „Muusika ja noodid Värska noortekeskuses”, „ Maal elavate noorte elamussündmused ja –väljasõidud”, „ Värska

Gümnaasiumi õpilasesinduse koostöökohtumine Aruküla põhikooli õpilasesindusega”. Lisaks jätkusid Setomaa noorte e-spordi arendamise tegevused.

MTÜ taotles rahalisi vahendeid selleks, et ellu viia projekt „Värska noortele välitegevuste elluviimiseks vahendite soetamine”. Tulemusi saab hinnata 2024. aastal.

MTÜ soetas suhkruvatimasina , mille rendist on võimalik teenida omatulu. See on olulune selleks, et aidata tegevuskulusid katta.

Aruandeaasta tulem oli 1 204 eurot, juhatuse liikmetele tasu ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud.

Juhatuse liikmed:

Indrek Põld

Triinu Kotov

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.