LOODUSVÕLU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 739 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

LOODUSVÕLU MTÜ hetkeolukord

Juba 739 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

ÜLDINFO

Mittetulundusühing Loodusvõlu on asutatud 08. mai 2020. a.

Ühingu liikmeskond on 6 füüsilist isikut.

Ühingusse astus 2023. aastal 1 uus liige.

Ühingu tegevust juhib 4-liikmeline juhatus.

Ühingu tegevust on 2023. aasta kestel toetanud 25 vabatahtlikku ja 28 annetajat.

SISULINE INFO

Möödunud aasta jooksul saavutas ühing mitmeid märkimisväärseid tulemusi kliimamuutuste leevendamise ja avaliku teadlikkuse tõstmise valdkonnas. Ühing korraldas neli meeleavaldust, mille eesmärk oli juhtida tähelepanu kliimamuutustele ja nende mõjule. Meeleavalduste kaudu suurendasime avalikkuse teadlikkust ja motiveerisime inimesi võtma meetmeid kliimamuutuste leevendamiseks.

Oluline saavutus oli ka osalemine Eramus+ programmis, mille raames korraldasime kokku 12 keskkonnateemalist üritust, millest võttis osa üle 160 inimese. Need üritused jagunesid kolmeks peamiseks kategooriaks: 1. Kollaažitöötoad: Noortel oli võimalus ennast läbi kunsti ja käsitöö väljendada, tuues esile oma tunded ja mõtted kliimamuutuste teemal ning maandades ökoärevust.

2. Loodusega tutvumine: Korraldati erinevaid matku ja rännakuid, et noored saaksid lähemalt loodusega tutvuda ja mõista selle tähtsust.

3. Vestlusõhtud: Arutleti erinevate keskkonnakriiside üle, pakkudes platvormi ideede ja lahenduste jagamiseks.

Ühingu töö tipphetkeks oli Enefit 280-2 kohtuasja võit. Pärast kolm ja pool aastat kestnud pingutust ning kohtuvaidlusi Riigikohtuni õnnestus ühingul tühistada õlitehase ehitusluba. Kuigi see oli suur võit, muutis Riigikogu seejärel kiiresti tööstusheite seadust, et võimaldada õlitehase käitamist vähemalt 2035. aastani. Hoolimata sellest tagasilöögist jätkab ühing tegevust Eesti kasvuhoonegaaside heite vähendamiseks ja kliimakriisi leevendamiseks.

Ühingu tegevused on olnud suunatud nii teadlikkuse tõstmisele kui ka konkreetsete õiguslike eesmärkide saavutamisele. Jätkates oma missiooni, on ühing tõestanud, et suudab mõjutada nii avalikkust kui ka seadusandlikke protsesse, olles tugevaks jõuks kliimamuutuste leevendamisele suunatud võitluses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.