VOP MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

VOP MTÜ hetkeolukord

Juba 152 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ VOP 2022. a. tegevusaruanne.

Vabariikliku Orkestrijuhtide Puhkpilliorkestri (MTÜ VOP) eesmärgiks on orkestridirigentide koolituste ja ühistegevuste korraldamine 2022.a.

VOP on projektorkester mis koondab endasse mängijaid kõikjalt üle Eesti. Osalejate arv on muutuv. Keskmiselt osaleb laagrites 50-60 mängijat ning 4-5 dirigenti ja juhendajat.

VOP on näidisorkester, kus on võimalus tutvustada erinevaid stiile, orkestratsioone, jagada puhkpillialast teavet üle Eesti. VOP alustab 2022 a oma tegutsemise 57 hooaega. Saadakse kokku koolitus- ja õppelaagrites, õppepäevadel 5-6 korda aastas.

Orkestri tegevuse eesmärgiks on olnud Eesti puhkpillimuusika edendamine orkestrijuhtide täiendõppe-kontserttegevuse kaudu. Orkestri harjutustel tutvutakse kaasaegse puhkpillimuusika repertuaariga ja omandatakse uusi orkestritöö kogemusi. Viimistletakse kontsertrepertuaari ja korraldatakse kontsertesinemisi või kontsertreise.

MTÜ-na tegutseb orkester alates 2014. aastast. 2022. aastal on orkestri prioriteediks hooaja väärikas esile tõstmine läbi koolituste, kontsertide ja esinemiste. Väärika punkti paneb hooajale koolitusreis kas Saaremaale või Itaaliasse. Samuti on orkestri üheks eesmärgiks tellida heliloojatelt uudisloomingut puhkpilliorkestrile, täiendades muusikamaastikku selles valdkonnas. Samuti on üheks alaeesmärgiks uute muusikastiilide ja vormide tutvustamine kollektiivis läbi mitmekülgse repertuaari. Võimalusel otsitakse koostööd professionaalsete muusikutega, solistidega.

VOP-i osalemine ühistegevustes, uute koosmusitseerimise võimaluste arendamine ning kontsertide korraldus erinevates omavalitsustes annab muusikutele hea võimaluse näha tegevusi teistes omavalitsustes.

Orkestri liikmed on puhkpilliorkestrite dirigendid, pilliõpetajad ja muusikud. Ühisprojektides osalemine annab võimaluse osaleda orkestris mitmete erinevate valdade, linnade muusikutel ning teha koostööd ka külalisdirigentidega. Ühisprojektid aitavad kaasa omavalitsuste omavahelisele koostöö arendamisele huvihariduse, muusika ja kultuuri valdkondades.

VOP-is osalemine võimaldab tõsta mängutaset ning osaleda maakonna, riiklikel ja rahvusvahelistel suurüritustel. VOP-is osalemine loob uusi kontakte ning arendab sotsiaalset suhtlemist puhkpillimuusika valdkonnas. VOP on pidevas muutumises. Orkestri koosseis on noorenenud. Igal aastal võetakse orkestrisse vastu ka uusi soovijaid.

Tegevuse kirjeldus ja etapid 2022.a.

1Koolitus- ja seminarlaager Raplas15.- 16. jaanuar 2Koolitus- ja seminarlaager Türil25.- 27. märts 3Koostöö kontsert Kuusalus22.- 23. aprill 4Koolitus- ja seminarlaager Võrus9.-12. august 5Repertuaari seminar Tallinnas24. september 6Koolitus- ja kontsertreis Saaremaa, Milano24.- 30. oktoober

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.