HC TABASALU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

HC TABASALU MTÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Käsipalliklubi HC Tabasalu on asutatud 2019. aasta suvel. Klubi tegutsemise piirkonnaks on Harku vald. Treeningud toimuvad Tabasalu

Spordikompleksis ning Tabasalu kooli spordihoones. Klubi tegeleb käsipalli õpetamisega lastele 1. klassist kuni 12. klassini. Samuti pakub klubi väljundit täiskasvanuna käsipalli mängimisega jätkamiseks. Klubi alustas kahe tüdrukute grupiga, millest vanemate tüdrukute grupp osales möödunud kolmel hooajal ka Eesti naiste käsipalli meistriliigas. Kõrgeimaks saavutatud kohaks oli ll koht. Tänaseks on klubis kaks tüdrukute gruppi ning üks poiste grupp.

Osaleme mitmesugustel Eesti-sisestel võistlustel ning välisturniiridel. Korraldame laagreid, sõpruskohtumisi ning ühisüritusi. Klubi treenerid on pädevad ja kvalifitseeritud ning läbivad pidevalt erialaseid koolitusi, viimaks läbi veelgi professionaalsemaid treeninguid. Möödunud 2023.aasta suvel osalesid klubi noorte treenerid Erasmus + programmi kaudu Horvaatias koolitusel ning 2024.aasta suvel on plaan külastada Austria käsipalliklubi BT füechse, kelle naiskonnas mängivad 2023/2024 hooajal ka meie klubi kaks kasvandikku. Klubi tegevuse eesmärkideks on käsipalli viljelemine ja arendamine liikumisharrastusest võistlusspordini. Klubi püüab oma tegevuse kaudu eelkõige populariseerida käsipallimängu nii laste kui täiskasvanute seas, parandades seeläbi inimeste elukvaliteeti ning tõstes huvi spordi tegemise vastu. Lisaks üldisele spordihuvi tekitamisele panustame ka isiksuse enda arengusse osaledes võistlustel ning püstitades eesmärke järk-järguliseks arenguks, mis omakorda viivad saavutusteni spordis.

Lisaks klubi naiskonna mitmetele saavutatud medalikohtadele on ka klubi noored edu saavutanud nii Eesti meistrivõistlusel kui ka Eesti karikavõistlustel noorte vanuseklassides. Eesti rannakäsipalli meistrivõistlustelt on ette näidata ka Eesti meistritiitel. Sisesaalis on hetkel piirdutud ll ja lll kohtadega, kuid eesmärk on ka saalis mängides Eesti meistriks pürgida.

Saadud toetusi oleme kasutanud projektipõhiseks tegevuseks- samuti korraldame toetust kasutades Eesti meistrivõistluste noorte vanuseklassi ll etapi Tabasalu kooli spordihoones. Toetusi oleme kasutanud ka spordiklubi põhitegevuse toetamiseks ning huvitegevuse organiseerimiseks.

Samuti spordiinventari ning -varustuse soetamiseks ja treenerite koolitamiseks. Lisaks, Eesti meistri- ning karikavõistlustel osalemiseks.

Järgnevatel aastatel võtame klubi juurde ühe noortreeneri lisaks ning avame uue tüdrukute grupi. Praegustel gruppidel suurendasime alates 2023.aasta sügisest treeningtundide arvu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.