KLOTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

KLOTS MTÜ hetkeolukord

Juba 147 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing MTÜ KLOTS

MTÜ KLOTS tegevusaruanne 2022

MTÜ KLOTS peamised eesmärgid vastavalt põhikirjale on Haljala vallas kohaliku elu arendamine ning kohaliku initsiatiivi toetamine lähtuvalt piirkonna vajadustest ja huvidest.

Ühingu põhitegevusteks on kogukonna huvides sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine; elukvaliteedi parandamisele ja tervisliku elukeskkonna arendamisele kaasaaitamine; loodushoiu, maastikuhoolduse ja heakorra põhimõtete realiseerimisele kaasaaitamine; kohaliku piirkonna majanduse arengule, s.h.

väikeettevõtlusele uute võimaluste leidmine; piirkonnas töökohtade loomisele ning ettevõtluse arengule kaasaaitamine; uute teadmiste ja tehnoloogiate kasutamise propageerimine ja soodustamine; seltsi- ja kunlaelu ning kodanikuliikumise ja –aktiivsuse (sh pere-, naiste- ja noorteliikumine ning kultuuritegevuste) toetamine ja edendaminetervislike eluviiside edendamine (sh spordirajatiste loomise ja korrastamise ning spordiunrituste korraldamise toetamine).

MTÜ KLOTS tegutseb suuremas osas projektide põhiselt.

2022. aastal saadi investeeringutoetus kohalikult omavalitsuselt Veskijärve palliplatsile hooldustöödeks vajalike sõelmete ostuks ja palliplatsi tänavapoolse piirdeaia rajamiseks.

Lisaks rahuldati toetuse taotlus Haljala pereväljaku rajamiseks. Sihtotstarbelisi annetusi kaasati projektide omaosaluste katteks ning uute tegevuste elluviimiseks.

2022. majandusaastal viidi ellu järgmised suuremad põhikirjalised tegevused: - Tahmaküla uisuplatsi rajamine - Tahmaküla lahtised meistrivõistlused jäähokis - Tahmaküla Veskijärve tn palliplatsi kevadine hooldus - Tahmaküla Veskijärve tn palliplatsi tänavapoolse piirdeaia rajamine - Kuuseheki istutamine Tahmaküla palliplatsi serva - Alustati projektiga „Haljala pereväljaku rajamine“ millele saadi toetust LEADER elukeskkonna investeeringute meetmest.

- Ürituse „Tahmaküla kogukonnapäev“ korraldamine - Ürituse „Tahmaküla jõulud“ korraldamine

Tegevuste finantseerimine käib läbi projektide, läbi liikmete aastatasude ning läbi annetuste. Ühingul on viis asutajaliiget, kes kuuluvad ühtlasi ühingu juhatusse ning mitte ühtegi juriidilist liiget. Ühingut juhib juhatus, kes osaleb aktiivselt ühingu tegevuses.

Juhatus 2022. aastal töötasu ei saanud, töö toimus vabatahtlikkuse põhimõttel. MTÜ

KLOTS-i kuulub viis liiget. 2023. Aastal jätkatakse põhikirjaliste eesmärkide elluviimisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.