GABRIELI LOOMADE ELU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteerit

GABRIELI LOOMADE ELU MTÜ hetkeolukord

Juba 1156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

Gabrieli Loomade Elu MTÜ eesmärgiks on kaitsta ja ravida haigeid kodutuid loomi, aidata leida neile uus turvaline kodu ning tõsta inimeste teadlikust loomade pidamisel ja nende eest hoolitsemisel. Gabrieli Loomade Elu MTÜ ei hukka ühtegi tervet või ravitavat looma. Tänu sellele on turvakodu loomadel garantii elada kuni oma loomuliku elu lõpuni.

Gabrieli Loomade Elu MTÜ kasutab annetusi kasside toidu ja liiva ostmiseks ning kliinikukulude katteks.

Kõik loomad saavad vaid kvaliteettoitu, et nende tervis parimas korras oleks.

Kassid saavad alati arstliku läbivaatuse, põhjaliku parasiiditõrje, kiibi, kõik vajalikud vaktsiinid ja sobivasse vanusesse jõudes nad ka steriliseeritakse/kastreeritakse.

Lisaks võivad paljud kassid vajada mitmeid arstivisiite, kulukat ravi ja mõnikord peavad viibima ka pikema aja jooksul kliiniku statsionaaris, see kõik on aga väga kulukas.

2023. aastal jätkasime Gabrieli Loomade Elu MTÜ turvakodus ühe palgalise töötajaga.

2023. aastal sai MTÜ-s parandatud kasside ruume. Lisaks juurde ehitatud pesuruumile, kus saab hooldada kasside pesamaterjale ja hoida vajalikke tarbeid, osteti ka spetsiaalselt selle ruumi jaoks pesumasin ja kuivati. Kasside ruumidesse paigaldati ka õhksoojuspump, kuna senised radiaatorid ei andnud piisavalt soojust ning elektrikulud olid tunduvalt suuremad. Õhksoojuspump aitab tagada ruumides parema ja efektiivsema soojuse ning samas vähendab energiakulusid.

Paranduse ja täienduse tulemusel on kasside ruumid nüüd veelgi mugavamad ja paremini varustatud, tagades seeläbi kasside heaolu ja tervise.

Tänu parandatud tingimustele on kassidele tagatud mugavam ja turvalisem elukeskkond ning ka hooldustööd on muutunud efektiivsemaks ja lihtsamaks.

2023. aastal viibis MTÜ-s turvakodus 140 kassi, kellest 40 olid uued saabujad. Aasta jooksul leidis endale uue kodu 29 looma, kuigi huvilisi oli märksa rohkem. Enne looma loovutamist potentsiaalsele uuele omanikule teeb MTÜ hoolikat eeltööd, et tagada looma heaolu ja vältida nende uuesti tänavale sattumist.

Loovutamise protsessis võetakse arvesse iga looma vajadusi ja eripärasid ning pööratakse erilist tähelepanu sellele, et loomale leitaks sobiv ja armastav kodu. Eesmärk on tagada loomale püsiv ja turvaline elupaik ning aidata kaasa looma heaolu ja õnnelikuma tuleviku loomisele. MTÜ on tänulik kõigile uutele peredele, kes on avanud oma südame ja kodu turvakodust pärit kassidele ning aitavad neil leida armastuse ja hoole, mida nad väärivad.

Kohalik vallavalitsus toetab turvakodust saabunud loomade eest hoolitsemist 14 päeva vältel. MTÜ jätkab koostöös turvakodu toetajatega pingutusi uute ruumide leidmiseks.

Uute ruumide otsingutel keskendutakse loomade heaolu ja mugavuse tagamisele. Koostöös turvakodu toetajatega uuritakse erinevaid võimalusi ja potentsiaalseid lahendusi, mis võiksid aidata leida turvalised ning sobivad ruumid loomadele. Eesmärgiks on luua loomadele paremad elutingimused ning pakkuda neile võimalust elada õnnelikumat ja turvalisemat elu.

MTÜ on tänulik vallavalitsuse ja kõikide teiste toetajate toetuse eest, mis aitab kaasa turvakodu tegevuse jätkumisele ning loomade heaolu kindlustamisele. Ühiselt tehtud pingutused ja koostöö loovad lootust leida optimaalsed lahendused turvakodu ja seal viibivate loomade jaoks.

Juhatus koosnes kahest liikmest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.